Хто старше: Алла Пугачова чи Софія Ротару? Скільки років легендам естради та як вони виглядали в молодості

Алла Пугачова і Софія Ротару – дві по-справжньому легендарні артистки, які залишили неабиякий слід у музичній культурі. Як вони виглядали в молодості, хто досяг більше висот і чому Пугачова і Ротару завжди конкурували – далі в матеріалі.

Один із чоловіків Пугачової Олександр Стефанович колись пожартував: “Не було б Софії Ротару, Алла Пугачова не стала б такою популярною”. І хоч це був жарт, та у кожному жарті є доля правди.

Алла Пугачова і Софія Ротару почали виступати на сцені практично одночасно і стали головними конкурентками одна для одної. Співачки являються майже ровесницями. Ротару старша за Пугачову на 1 рік. Наразі Софії Михайлівні 75 років, а Аллі Борисівні – 74.

Варто відзначити, що ці дві артистки абсолютно різні. Софія Михайлівна – скромна, мила, вірна одному чоловікові. А ось Алла Борисівна – її повна протилежність: хуліганка, яка за словом у кишеню не полізе. Пугачова міняла чоловіків, як рукавички і була досить розкутою.

Софія Ротару і Алла Пугачова в молодості
Софія Ротару і Алла Пугачова в молодості

Першою отримувати різні звання почала саме Софія Ротару. Спочатку вона отримала звання “Заслуженої артистки Молдови”, потім – “Заслуженої артистки України”. Ротару першою отримала всенародну любов і почала гарно заробляти. В цей час Алла Борисівна жила по гуртожиткам і їздила з концертами по “Глухим” містечкам.

Як виглядала Софія Ротару в молодості
Як виглядала Софія Ротару в молодості

Алла Борисівна настільки хотіла “наздогнати” Ротару і бути популярнішою за неї, що це змотивувало її працювати ще більше і докладати ще більше зусиль. Так, Пугачовій вдалося отримати і всенародну любов і звання “Народної артистки” і навіть статус Примадонни.

Як виглядала Алла Пугачова в молодості
Як виглядала Алла Пугачова в молодості

І Алла Борисівна і Софія Михайлівна вже давно завершили свою музичну кар’єру та досі залишаються популярними і мають своїх прихильників.

Життя цих двох артисток склалося по-різному. Алла Борисівна наразі заміжня за молодим гумористом Максимом Галкіним і виховує двох маленьких дітей. Співачка прагне бути молодою і красивою, тож звертається до послуг пластичної хірургії. Шанувальники навіть вважають, що Примадонна занадто захопилася пластикою.

Алла Пугачова вперше за довгий час показала, як виглядає її обличчя зблизька
Як виглядає Алла Пугачова зараз

До лютого 2022 року Пугачова з чоловіком та дітьми проживали у росії у справжньому замку. Та після початку повномасштабної війни в Україні зіркове сімейство виступило проти злочинної влади росії і виїхали до Ізраїлю.

Софія Ротару наразі живе на Київщині. Після смерті її єдиного чоловіка у 2002 році, артистка залишається самотньою. На відміну від Пугачової, Ротару майже не світиться у медіапросторі.

Софія Ротару показала свою онуку
Як виглядає Софія Ротару зараз

Варто відзначити, що Ротару дуже красиво постаріла. Жінка не удосконалювала себе у пластичних хірургів. У свої 75 років артистка виглядає бездоганно і набагато молодше свого реального віку.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.