Колишня дружина Потапа Ірина Горова перейменувала його компанію Mozgi Entertainment: “Бренд відпрацював”

Відома українська продюсерка Ірина Горова розповіла про зміни в музичному лейблі, який започаткувала разом зі своїм колишнім чоловіком Олексієм Потапенком

Ірина Горова, відома українська продюсерка та бізнесвумен, раніше перебувала у шлюбі зі своїм колегою Олексієм Потапенком. Разом зіркова пара не лише побудувала родину, але й досягла чималих успіхів у професійній діяльності. Зокрема, колишнє подружжя разом започаткувало та розвивало компанію “Mozgi Entertainment”, яка займалась продюсуванням зірок українського шоубізу.

Після розлучення Потап і Горова залишились хорошими друзями та бізнес-партнерами. Зокрема, знаменитості продовжили разом вести бізнес та займатись розвитком “Mozgi Entertainment”. Втім, не так давно вони повідомили, що тепер керівник у компанії один і це – Ірина Горова. Олексій Потапенко повністю пішов у сольну діяльність і залишив керування “Mozgi” своїй колишній дружині.

Ірина Горова та Потап повідомили про розірвання ділових стосунків

Тепер же українська продюсерка розповіла, що вирішила докорінно змінити компанію. Більше “Mozgi Entertainment” не існує – Ірина Горова повідомила, що назва компанії змінилась, але мова йде не просто про ребрендинг, але про більш кардинальні та сакральні зміни. Знаменитість зауважила, що причиною таких несподіваних змін стала потреба рухатись вперед.

“Тепер ми – Pomitni… Бренд Mozgi Entertainment відпрацював. Світ навколо нас дуже змінився: змінилися контексти, фокуси, світогляд. Ми всі дуже змінилися”, – зауважила Ірина Горова та додала, що будувати майбутнє з цілями та мотивами минулого просто неможливо.

Ірина Горова повідомила, що Mozgi Entertainment більше не існує

Крім того, висловилась Ірина Горова і про цілі оновленої компанії. Знаменитість зазначила, що, як керівниця “Mozgi Entertainment”, вона чітко усвідомлює, що бажає зробити внесок в українську культуру та музичну індустрію, розвивати шоубізнес, ринок, та об’єднувати всіх через новітні та незвичайні проєкти. Горова резюмувала, що для втілення цих планів вона має круту команду.