“Про Біблію йому розказав”: Пономарьов пригадав першу зустріч із Dzidzio та зізнався, як до нього ставиться

Відомий український музикант Олександр Пономарьов розповів про знайомство та першу зустріч зі своїм колегою і хорошим другом Михайлом Хомою. Артист зізнався, що розповідав йому про Біблію

Олександр Пономарьов, відомий український музикант, у нещодавньому інтерв’ю для Дмитра Гордона висловився про стосунки зі своїм колегою та хорошим другом Михайлом Хомою. Знаменитість пригадав, як познайомився з артистом та зізнався, що у першу їхню зустріч він розповідав Dzidzio про Біблію.

Вперше Пономарьов зустрів свого колегу по цеху на фестивалі “Чорноморські ігри”, куди вирушив разом із Кузьмою Скрябіним. Тоді Михайло Хома був конкурсантом та, за словами українського музиканта, дуже гарно співав. Після фестивалю Олександр Пономарьов загубив зв’язок з Михайлом Хомою та лише з часом дізнався, що він – Dzidzio.

Олександр Пономарьов пригадав, як вперше зустрівся з Dzidzio
Олександр Пономарьов пригадав, як вперше зустрівся з Dzidzio

У першій серйозній розмові Олександра Пономарьова з Михайлом Хомою висловив свою чесну думку щодо сценічного образу колеги. Тоді знаменитість зізнався, що він розуміє, чому Хома так виступає, але не схвалює таку розтрату талану. Артист пояснив своєму колезі та другові, що той має чудовий голос і неймовірний потенціал, тому має розкрити себе поза кумедним образом Dzidzio.

“І про Біблію йому розказав. “Ти маєш знайти свій талант і реалізувати його. А ти зараз реалізуєш свій талант відсотків на 10 у Dzidzio”, – кажу”, – пригадав Олександр Пономарьов.

Знаменитість також пригадав, що тоді він детально пояснив Михайлу Хомі, що його голос не має пропадати за смішними нарядами. Пономарьов порадив артистові співати такі пісні, які б ідеально розкрили його вокал і продемонстрували всю глибину таланту.

Олександр Пономарьов пригадав знайомство з Михайлом Хомою
Олександр Пономарьов пригадав знайомство з Михайлом Хомою

Висловився у новому інтерв’ю відомий український музикант і про своє ставлення до Михайла Хому. Знаменитість жартома зазначив, що Dzidzio у Пономарьові має бачити ворога, а ось для Михайла Хоми він є дуже хорошим другом. У підсумку артиста зауважив, що все це – жарти, а насправді він дуже поважає та цінує свого друга.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.