Камалія потрапила до лікарні і збентежила прихильників своїм зовнішнім виглядом: Захур не поряд (Фото)

Відома українська співачка Камалія потрапила до лікарні, отримавши травму. Артистка чесно розповіла, що з нею трапилося і чи є загроза для її здоров'я.

Українська співачка Камалія зазвичай не дуже близька зі своїми прихильниками. Артистка регулярно публікує фото та відео у своєму Інстаграм-блозі, а ось про свої проблеми та переживання вона не звикла говорити. Та цього разу Камалія збентежила публіку, опублікувавши фото з лікарні. На знімку співачка у лікарняному одязі сиділа біля апарату МРТ.

Камалія потрапила до лікарні і збентежила прихильників своїм зовнішнім виглядом
Камалія потрапила до лікарні і збентежила прихильників своїм зовнішнім виглядом

У підписі до знімку Камалія зізналася, що не хотіла ділитися цим зі своїми прихильниками, бо соромилася. Виявляється, жінка впала з велосипеда, знімаючи відео на телефон. Камалія сильно забилась та спочатку не їхала до лікарні, адже думала, що нічого серйозного з нею не трапилось. Час проходив, а біль не зникав, тож співачка звернулася до спеціалістів.

Можливий перелом ребра. Приїхала на МРТ і КТ.

А вже у пʼятницю премія YUNA, і для мене було дуже важливо і відповідально підготуватися до виступу. Тепер не знаю, як усе буде…

, – поділилася з прихильниками співачка.

Користувачі Мережі підтримали співачку у коментарях:

  • “Швидшого одруження все буде добре ви в нас крепка”;
  • “Здоров’я Вам! Нехай то буде просто забій, який швидко заживе”;
  • “Дай боже, щоб усе обійшлось. Любимо тебе, дівчинко!”;
  • “Це не соромно,це нормально,це життя і всяке може статись(можна впасти і на рівній дорозі)Одужуйте скоріше і міцного здоровʼя!”.

Нагадаємо, нещодавно Камалія оголосила про розлучення з чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу.

Камалія вдруге вийшла заміж за пакистанського співака
Камалія розлучилася з Захуром

Жінка зізналася, що протягом останнього року вони боролися за свої стосунки та налагодити відносини не вдалось. При цьому Камалія наголосила, що продовжить тісне і близьке спілкування з чоловіком, адже вони мають двох спільних дітей. Співачка підкреслила, що публіка ще побачить, як правильно потрібно розлучатися.

Камалія дотрималась своїх слів. Після офіційного розлучення співачка продовжує з’являтися вже з колишнім чоловіком на важливих заходах, вітає його зі святами. Крім того, Камалія і Захур проводять багато часу разом зі своїми дітьми, як і раніше.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.