Ада Роговцева відправила захищати Україну свого онука Олексія: декотрі приписали артистці в родичі Да Вінчі

У мережі можна побачити світлини народної артистки Ади Роговцевої з полеглим Героєм Да Вінчі та підписом, що він є онуком актриси-легенди. Напевно, щодо Дмитра Коцюбайла людей в оману ввів підпис, який 85-річна зірка залишила під світлиною у день народження видатного українця.

У мережі можна побачити світлини народної артистки Ади Роговцевої з полеглим Героєм Да Вінчі та підписом, що він є онуком актриси-легенди. Напевно, щодо Дмитра Коцюбайла людей в оману ввів підпис, який 85-річна зірка залишила під світлиною у день народження видатного українця.

Ада Роговцева з Героєм України Дмитром Коцюбайлом

27 жовтня 2022 року захисник відзначав своє 27-річчя й отримав від зірки такі слова:

“Рідна моя дитино! Мій Герою! Молюся за Тебе невтомно! Вся ніжність мого серця – з Тобою! Перемоги! Многая літа!”

Для Ади Миколаївни всі чоловіки, які захищають країну в лавах ЗСУ, є рідними. Ось тому і написала настільки теплі слова. Від цього й виникла подібна плутанина. Насправді ж рідна бабуся Дмитра мешкає у прикарпатському селі Задністрянське.

Особисто з Да Вінчі Роговцева підтримувала стосунки давно. Вона їздила на передову з моновиставами, а Коцюбайло, якщо був присутній, обов’язково дарував артистці квіти. Тому пані Ада й називала бійця “рідною дитиною”. Але ніяких родинних зв’язків між ними не існувало.

Ада Роговцева з рідним онуком Олексієм

В Ади Роговцевої є троє онуків – Дарина, Олексій та Матвій. Один із них, Олексій, теж став на захист України. Ада Миколаївна називає онука “щастя моє”. Вона привітала мужнього родича з днем народження через мережу, відзначивши, що гордиться ним, бо він справжній герой.

А ще відзначила, що дуже сумує, бо не може обійняти й поцілувати Альошу прямо зараз. Зірка щодня молиться за свого рідного онука й усіх українських захисників і сподівається, що Олексій і решта солдатів повернуться додому з перемогою.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.