Віктор Павлік і Катя Репяхова зворушливо привітали сина з днем народження і показали, як він зараз виглядає

15 червня син відомого українського артиста Віктора Павліка і його дружини Каті Репяхової Михайлик святкує другий день народження. Зіркові батьки зворушливо привітали малечу зі святом.

Маленький син українського співака Віктора Павліка 15 червня святкує свій другий день народження.

Ніжні слова привітання дружина Павліка написала у своєму Інстаграм-блозі.

Син! Мій Михасик! Немає таких слів на Землі, щоб передати мою любов до тебе!

Я вдячна тобі за те, що ти подарував мені цю можливість бути мамою і відчувати ці неймовірні відчуття. Ти навчив бути мене відповідальною, ніжною, доброю, сентиментальною, рішучою, сильною, ти просто зробив мене в мільйон разів щасливішою. З днем народження, життя.

, – написала Репяхова.

Віктор Павлік і Катя Репяхова зворушливо привітали сина з днем народження

Віктор Павлік також публічно привітав маленького сина. Артист оприлюднив спільне з сином фото і написав слова привітання:

Коханий, вітаю ! Люблю тебе безмежно ! Будь щасливий і здоровий!

Віктор Павлік і Катя Репяхова зворушливо привітали сина з днем народження

Святкувати день народження Михайлика зіркове подружжя будуть у Карпатах. Там вони орендували карсиву віллу, де ще 2 дня назад святкували день народження самої Каті Репяхової – мами нинішнього іменинника.

Нагадаємо, Катя Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого обранця аж на 29 років. Стосунки Павліка і Репяхової почалися, коли дівчині було ледь за 20, а Віктор Франкович був одружений зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою. Між молодою дівчиною і зрілим артистом закрутився роман. Згодом Репяхова стала концертним директором Павліка. В результаті Віктор Франкович розлучився зі своєю третьою дружиною і у 2020 році офіційно одружився з Катею. Вже через рік у них народився первісток Михайлик.

Віктор Павлік і Катя Репяхова зворушливо привітали сина з днем народження

Зіркове подружжя запевняють, що на одній дитині вони точно не будуть зупинятися. Репяхова мріє якомога швидше стати мамою ще й для дівчинки. При цьому Катя не приховує, що вже готова до вагітності, а от Віктор Франкович поки що боїться наважитись на такий серйозний крок.