Наталія Могилевська. Дещо про особисте: кого кохала, з ким розлучилась та чи є зараз поряд коханий чоловік

Олександр Ягольник, Влад Яма, Дмитро Чалий, Єгор Долінін. Кого з них насправді кохала співачка, а з ким були лише ділові стосунки та партнерські відношення

Наталія Могилевська відома українська співачка, акторка, телеведуча, продюсерка, народна артистка і просто улюблениця багатьох шанувальників її таланту нещодавно виклала в Instagram своє фото великим планом без макіяжу та отримала чимало схвальних відгуків.

Наталія Могилевська без прикрас і макіяжу

 Полюби меня такой, какая я есть.

Пісню з такою назвою колись полюбило багато слухачів. Цікаво, а чи була у житті Наталії людина, яка покохала б її саме такою, якою вона є, та хто з її чоловіків займав головне місце в її серці.

Олександр Ягольник

Олександр Ягольник, колишній продюсер Могилевської колись на всю країну розповідав подробиці особистих стосунків між ними. Це дуже не сподобалось співачці. Вона, навіть, подала на нього до суду, після чого Ягольник публічно вибачився перед колишньою коханою жінкою.

Олександр Ягольник та Наталія Могилевська

Дмитро Чалий

Про весілля з бізнесменом Дмитром Чалим свого часу писала вся преса і хтось, можливо, навіть підозрював, що цей шлюб був таким собі “бізнес – проектом”, бо занадто вже різними були наречені в усьому. Подружжя прожило разом рік , а потім спокійно, без зайвих претензій і печалі розлучилось.

Наталія Могилевська та її перший офіційний чоловік Дмитро Чалий

Влад Яма

Під час участі Могилевської у шоу “Танці з зірками” було багато спекуляцій на тему її близьких стосунків з Владом Ямою, та самі артисти це неодноразово спростовували: танець, звісно, це почуття і пристрасть, але праця на результат втримувала партнерів в рамках лише ділових стосунків.

Наталія Могилевська та Влад Яма

Єгор Долінін

Справжньою любов’ю Наталії став бізнесмен Єгор Долінін. П’ять років Наталія намагалася знайти баланс між ревнощами чоловіка до її роботи та особистими прагненнями Могилевської розвиватися, як митець, і робити подальшу музичну кар’єру. Врешті решт і ці стосунки зійшли нанівець.

Наталія Могилевська зі своїм другим чоловіком Єгором Долініним

І ось сьогодні всі бачать спокійну і врівноважену Могилевську. В деяких інтерв’ю Наталія вже зізнавалась, що в її житті з’явився чоловік, поруч з яким вона почувається захищеною та впевненою. Його ім’я вона поки що не розкриває, але, сподіваємося, найближчим часом ця інтрига буде розкрита.