Заслужила: найбагатша співачка Камалія отримала статуетку YUNA-2023, яку заснував її чоловік Захур

Вчора, 16 червня 2023 року, у Жовтневому палаці відбулася 12-та церемонія нагородження YUNA-2023. У ній традиційно взяли участь багато відомих українських зірок.

Цього року організатори вирішили не обирати переможців у звичних номінаціях (найкращий виконавець чи гурт), а адаптувати захід до умов військового стану. Переможці обиралися зі списку топ-100 нових пісень, які мали найбільшу ротацію на всеукраїнських радіостанціях з початку війни і до кінця 2022 року. Сам захід відбувся під гаслом “Пісні незламної України”.

Багато переможців отримували свої статуетки онлайн, трансляцію вручення демонстрували на екрані. Зокрема, вручали і спеціальні нагороди – за популяризацію української музики під час війни, за благодійність тощо.

Однією з таких учасників стала і спеціальна гостя – співачка Камалія. Вона виступила на сцені з піснею “Кулями”, після чого їй було вручено спец нагороду за те, що вона багато допомогла військовим та простим українцям під час війни. Співачка зізналася, що це стало для неї повною несподіванкою, адже, за правилами, вона не може претендувати на жодну з номінацій премії YUNA. Як відомо, одним із співзасновників премії є її чоловік Мохаммад Захур. Та цього року для неї зробили виняток, оскільки її рівень допомоги для України є значним. Як відомо, Камалія надає гуманітарну допомогу українцям, збирає кошти для ЗСУ, активно виступає на благодійних заходах.

Камалія та Мохаммад Захур
Камалія та Мохаммад Захур

До речі, на початку 2023 року Камалія отримала відзнаку “Народний волонтер року”. Під час лише одного з аукціонів їй вдалося зібрати 1 260 000 грн на антидроновий комплекс “Простір”. Пишаємось нашими небайдужими артистами!

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.