Ірина Федишин показалась у стильній мініспідниці у відпустці: разом із чоловіком та дітьми вирушила до Італії

Відома українська співачка Ірина Федишин показалась на фото у стильному образі. Популярна артистка вирушила до Італії, а з собою взяла своїх синів та зіркового чоловіка

Ірина Федишин, відома українська співачка, не так давно виїхала за кордон. Межі України знаменитість покинула не просто так. Артистка вирушила виступати з благодійними концертами у різних країнах світу. У подорож із собою знаменитість взяла своїх дітей і чоловіка. Користуючись можливістю, зіркова родина влаштувала собі незаплановану маленьку відпустку.

Сім’ю у повному складі помітили в одному з італійських містечок. Пізніше на особистій сторінці Ірини Федишин у соціальній мережі Інстаграм з’явилась низка фотографій, на якій вона демонструє весь шарм містечка Бергамо, що в Італії. Саме там знаменитість провела один зі своїх концертів, присвячений підтримці України у повномасштабній війні.

У своєму блозі відома українська співачка показала фотографії у стильному образі. Синій топ цікавого крою артистка доповнила мініспідницею яскравого рожевого кольору. Принт спідниці був квітковим, що чудово передало літній настрій та атмосферу сонячної Італії. Волосся зірка просто розпустила, а завершила свій образ темними окулярами.

Ірина Федишин в Італії зі своїм чоловіком та синами
Ірина Федишин в Італії зі своїм чоловіком та синами
Ірина Федишин в Італії зі своїм чоловіком та синами
Ірина Федишин в Італії зі своїм чоловіком та синами

До слова, на опублікованій фотографії можна помітити, що відома українська співачка обрала доволі сучасний транспорт для дослідження нового міста. Знаменитість орендувала самокат, аби покататись італійським містом Бергамо. Зірка поділилась із підписниками кадрами, на яких можна помітити, як вправно вона володіє обраним транспортом.

Крім того, артистка показала, як виглядає італійське місто з висоти пташиного польоту. Ірина Федишин на своїй сторінці в Інстаграмі опублікувала відео, на якому продемонструвала краєвиди Бергамо. Відео знімали з використанням дрона, тому кадри особливо захопили шанувальників співачки.

Популярне

Схожі статті

Що я готую з підсохлих пасок чи іншої солодкої випічки, яку шкода викинути: це кохання з першого шматочка

Якщо Великодня паска засохла, і її ніхто не хоче їсти, не переймайтеся. Можна зробити так, що будуть наввипередки просити ще шматочок. Настільки цей десерт легкий та смачний.

Перемішала фарш з кефіром: краще і простіше, ніж біляші та чебуреки. Рецепт за 9 хвилин на всі випадки життя

Соковиті та ніжні м'ясні оладки можна приготувати буквально за 9 хвилин з простих продуктів. Така страва ідеально підійде для сніданку, чи перекусу.

Леся Нікітюк показала свій розкішний будинок, в якому живуть ії батьки: як виглядає житло, мама і тато зірки

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася з підписниками душевними моментами з поїздки додому – до Хмельниччини. Чим займається зірка екранів поза знімальним майданчиком?