Олег Винник з Німеччини виправдався за майже півтора року свого мовчання про війну: “Що я буду доводити?”

Відомий український музикант Олег Винник після початку повномасштабної війни зник з інформаційного простору. Тепер артист повернувся та вирішив пояснити, чому так довго мовчав

Олег Винник, відомий український музикант, ще до початку повномасштабної війни переїхав жити в Німеччину. Коли чимало зіркових колег, які теж зустріли 24 лютого за межами України, повертались в рідний дім, артист прийняв рішення залишатись за кордоном. Своєї позиції знаменитість шанувальникам не пояснив, через що до нього виникло багато запитань. Ба більше, у мережі розгорілись серйозні скандали, які Винник також залишив без уваги.

Нещодавно на YouTube-каналі “Крупним планом” з’явився анонс до нового інтерв’ю артиста. Після цього Олег Винник почав активно давати коментарі журналістам і різним виданням. Так, наприклад, нещодавно знаменитість вирішив пояснити, чому пропав на такий довгий період. Український співак зізнався, що не бачив сенсу доводити щось публіці, адже, зазначив Винник, у будь-якому разі його б вважили неправим.

“Що я буду доводити? Тримайтеся? Тримайтеся, ми переможемо? Чи як? Де ти є? Ну я в Берліні. І тебе хтось буде розуміти і слухати?” – висловився у новому інтерв’ю для каналу “Крупний план” відомий український музикант Олег Винник.

Олег Винник висловився про свою півторарічну відсутність в Україні
Олег Винник висловився про свою півторарічну відсутність в Україні

Знаменитість додав, що не міг навіть уявити, як йому підтримувати українців, які переживають війну на власному досвіді. Олег Винник зауважив, що не міг підібрати правильних слів для того, щоб висловити свої співчуття та підтримку. За словами артиста, його авдиторія не слухала б його слова, адже всі усвідомлювали, що він знаходиться за межами України.

Нагадаємо, що це інтерв’ю для каналу “Крупним планом” стало першим після раптового зникнення артиста минулого року. Авторка YouTube-каналу заявила, що повне відео буде опубліковане в мережі після того, як на сторінці набереться достатня кількість підписників. Нині шанувальники Олега Винника затамували подих в очікуванні інтерв’ю.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.