“Що маємо, то маємо”: Віра Брежнєва прокоментувала свій постарілий зовнішній вигляд після 40 років

Відома українська співачка Віра Брежнєва несподівано висловилась про свій зовнішній вигляд. Знаменита артистка вирішила показати фанатам, як нині виглядає

У кожного власне бачення того, як правильно старіти. Поки одні не бажають підкорюватись віковим змінам і вдаються до різноманітних косметологічних процедур заради того, щоб позбутись зморшок, інші приймають себе такими як є. Відома українська співачка Віра Брежнєва належить до другого типу людей. Про це артистка нещодавно заявила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

У своєму блозі Брежнєва показала свіжу фотографію свого зовнішнього вигляду та зазначила, що з віком вона більше не знаходить насолоди в тому, аби фарбуватись та якось змінювати свою зовнішність. Артистка зауважила, що після 40-річного ювілею майже забула про косметику у повсякденному житті. Свою зовнішність та вікові зміни власного тіла знаменитість навчила приймати у всій їхній красі.

Крім того, додала знаменитість, вона відмовилась і від використання будь-яких фільтрів у соціальній мережі Інстаграм, які націлені змінити зовнішність людини, аби її прикрасити. Таке своє рішення Віра Брежнєва пояснила тим, що ні один фільтр не здатний прикрасити душу, тому і їхнє використання – безглузде. “Як у нас кажуть – що маємо, то маємо”, – підсумувала зірка.

Віра Брежнєва висловилась про свою зовнішність після 40 років
Віра Брежнєва висловилась про свою зовнішність після 40 років

Слід зазначити, що відома українська співачка у своєму віці виглядає цілком чудово. Артистка, хоч і помітно подорослішала, не втратила природної харизми та неймовірної краси. Здається, що з віком Віра Брежнєва лише навчилась відчувати себе та своє тіло, виконувати його бажання та жити у гармонії із собою. Саме такий внутрішній спокій, ймовірно, і посприяв абсолютній зовнішній красі зірки. Крім того, змінився й стиль артистки в одязі – нині співачка одягає речі, які ідеально підкреслюють її зовнішність.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.