Олег Винник чесно зізнався, що відбувається з його здоров’ям насправді: “Сьогодні гірше, аніж тиждень тому”

Відомий український музикант висловився про своє здоров'я. Знаменитість вперше за часи повномасштабної війни розкрив подробиці щодо свого самопочуття

Після початку повномасштабної війни в Україні відомий артист Олег Винник буквально зник з інформаційного простору. На відміну від своїх зіркових колег знаменитість затих та ніби заліг на дно. Через це в шанувальників співака з’являлось багато запитань, зокрема, чому він не висвітлює свою діяльність у такі важкі часи. Крім того, публіка залишилася незадоволеною через те, що Винник жив і живе у Німеччині.

Не так давно відомий український музикант Олег Винник дав перше з 24 лютого 2022 року інтерв’ю. Під час розмови з журналістами знаменитість розповів, зокрема, і про свої проблеми зі здоров’ям. Олег Винник детально описав, як почувається, коли в нього з’явились перші симптоми, втім називати точного діагнозу не став.

Натомість знаменитість розповів про своє самопочуття наразі. За словами артиста, хвороба, від якої він страждає, є дуже рідкісною в Німеччині та світі. Знаменитість розповів, що раніше це захворювання не лікували, тому йому дуже пощастило, що він зіштовхнувся з проблемою у часи, коли все вирішується.

Олег Винник висловився про стан свого здоров'я у новому інтерв'ю
Олег Винник висловився про стан свого здоров’я у новому інтерв’ю

“Сьогодні вже трішечки гірше, аніж було тиждень тому. Слава Богу, що мене підняли та поставили на ноги… Цією хворобою хворіє в Німеччині 2% людей… Раніше людина, якщо не зверталася до лікаря, при моєму випадку буквально залишалася у візку”, – пояснив Олег Винник.

Знаменитість також додав, що навіть не планує називати свого точного діагнозу, адже про це має знати обмежене коло найближчих людей. За спогадами Олега Винника, перші симптоми цієї хвороби з’явились у нього ще під час туру. Спершу знаменитість, як сам зізнається, нікому ні про що не розповідав. Пізніше почалось найважче – процес діагностування та лікування.

Нагадаємо, що про здоров’я відомого українського артиста за останні майже півтора року говорили багато. Так, наприклад, у мережі ширились чутки, ніби Олег Винник бореться з онкологією. Врешті-решт такі заяви виявились неправдою, втім реальна хвороба знаменитості виявилась також небезпечною та важкою у лікуванні.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.