Наталія Островська вагітна первістком: ведуча 1+1 поділилася радісною новиною і вперше показала свого чоловіка

Ведуча ТСН Наталія Островська повідомила про радісну новину: зовсім скоро вона стане матусею. Жінка показала знімки УЗД і зізналася, що вагітність була дуже бажаною.

Про свою вагітність молода журналістка і зірка ТСН Наталія Островська повідомила у своєму Інстаграм-блозі. Жінка опублікувала декілька світлин, на якому вона щаслива і тримає знімки УЗД. Також на фото з’явився її загадковий чоловік, ім’я якого вона не розкриває.

Ми з чоловіком довго чекали на цю новину і хочемо поділитися нашою радістю з вами. Дуже щасливі, бо скоро з’явиться на світ наша перша, така омріяна дитина!

, – повідомила Наталія.

Наталія Островська вагітна первістком
Наталія Островська вагітна первістком

Також телеведуча зазначила, що розуміє, що зараз дуже важкий час, та при цьому вона вважає свою вагітність Божим благословенням.

Наталія поки не знає стать дитини та ще не задумувалась, як назве маля. Та при цьому жінка запевняє, що буде працювати на 1+1 поки їй це буде дозволяти здоров’я.

Нагадаємо, Наталія Островська – молода журналістка, яка увійшла в команду ТСН минулого року. Молода, енергійна і талановита журналістка відразу підкорила серця українців. На даний момент Наталія веде нічний дайджест новин.

Наталія Островська вагітна первістком
Наталія Островська вагітна первістком

Цікаво, що Наталія Островська приховує особистість свого чоловіка і не з’являється з ним на світських заходах. Відомо, що чоловіка звати Богдан. Багато років вони просто дружили та згодом дружба переросла у міцне кохання.

Нагадаємо, у період повномасштабної війни в Україні народжуваність різко впала. У 2022 році рівень народжуваності зменшився на 60% у порівнянні з 2021 році. За прогнозами, у 2023 році ця цифра тільки зростатиме.

Та серед зірок шоу-бізнесу знайшлися ті, хто наважився на вагітність та пологи у такий складний час. Так, у квітні 2023 року втретє стала мамою співачка Світлана Тарабарова. Жінка не приховувала, що вагітність була не запланованою, та дитина була дуже бажаною. А в червні 2023 року став батьком екс-холостяк Іраклі Макацарія. Його молода дружина народила первістка.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.