Раміна Есхакзай заговорила про участь у “Холостячці” після розлучення з нареченим: “Були комплекси”

Відома українська журналістка та ведуча Раміна Есхакзай висловилась про участь у реаліті-шоу. Нещодавно зірка розірвала заручини зі своїм нареченим

Раміна Есхакзай, нині відома журналістка, блогерка та інтерв’юерка, здобула особливу популярність після участі в шоу “Холостяк”. Знаменитість на проєкті, хоч і не змогла здобути велике кохання, познайомилась зі своїми першими шанувальниками. З часом особисте та професійне життя зірки закрутилось, а сьогодні її можна назвати однією з найвідоміших блогерок країни.

Кар’єрні успіхи артистки важко порахувати – особливо за останній рік Раміна Есхакзай серйозно підійнялась кар’єрними сходами та самовдосконалилась. Так само все добре йшло у знаменитості і на особистому фронті. Раміна Есхакзай була заручена та вже готувалась до весілля зі своїм коханим Євгеном Проніним. Втім, не так давно закохані оголосили про розставання, а фанати поцікавились у Раміни, чи хотіла б вона взяти участь у “Холостяку”.

Знаменитість зазначила, що раніше вона була вигідною для таких шоу, адже мала багато комплексів і в деяких моментах могла промовчати та стерпіти те, що їй не подобається. Втім, тепер блогерка вирішила свої внутрішні проблеми, а тому їй достатньо всього пів години, аби зрозуміти, чи варто їй далі спілкуватись з тією чи іншою людиною.

Раміна Есхакзай висловилась про свою участь у реаліті-шоу Холостяк
Раміна Есхакзай висловилась про свою участь у реаліті-шоу Холостяк

Отже, зазначила Раміна Есхакзай, її присутність на подібних реаліті-шоу нікому не вигідна, адже продюсери зазвичай бажають бачити шоу, якого вона дати не може. Ба більше, додала журналістка, у часи повномасштабної війни вона вважає такі проєкти недоречними.

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка перебувала у стосунках із Євгеном Проніним. Знаменитість розійшлась зі своїм коханим, зокрема, через завантаженість на роботі – у блогерки та журналістки просто не вистачало часу на стосунки. Попри все, зіркова пара навіть після розлучення не захотіла обговорювати того, що трапилось, та вирішила залишити це при собі.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.