Двоє з чотирьох синів 46-річного Андрія Шевченка вже переросли батька: ще двоє доганяють старшеньких

Андрій Шевченко за 46 років життя не лише встиг досягти всіх можливих вершин у футболі, але й добряче постарався на сімейному фронті. В українця з Крістен Пазік підростає четверо дітей. Гордитися багатодітному батьку є чим.

Андрій Шевченко за 46 років життя не лише встиг досягти всіх можливих вершин у футболі, але й добряче постарався на сімейному фронті. В українця з Крістен Пазік підростає четверо дітей. Гордитися багатодітному батьку є чим.

Найстаршому Джордану восени мине 19 років. Первісток Шевченка вже переріс батька, хоча в Андрія теж зріст немаленький – 183 см. Кристіан на 2 роки менший за старшого брата. Олександру 1 жовтня буде 11 років, а найменший Райдер-Габріель у квітні відзначив 9-річчя.

Старші сини Шевченка вже зовсім дорослі. Вони будуть навіть вищі за татка, адже перебувають у такому віці, коли ще ростуть. Сам Андрій дуже щасливий від такої кількості нащадків, про що сповістив в Інсті:

“Не міг навіть бажати більшого. Дякую за всю вашу любов! Ви робите кожен день особливим”.

У коментах під цим постом дехто захоплювався хлопчиками Шевченками, а інші перейшли на політичні теми, хоча ніякого глибинного підтексту у світлині, здається, не було. Батько й четверо синів вбралися у спортивну форму, пропагуючи здоровий спосіб життя. Двоє старших братів посадили на плечі менших. Складається враження, що всі вони щасливі й люблять одне одного.

Шевченко мешкає за межами України, хоча часто навідується на батьківщину з різноманітними проєктами. У День вишиванки футболіст і тренер укотре продемонстрував своє ставлення до батьківщини, вбравшись у вишиванку. Візерунок на вишитій сорочці взято з Київщини, де народився видатний спортсмен. А каштани символізують столицю України. Андрій оголосив, що другу таку ж вишиванку подарує учаснику збору на відбудову школи в селі Бузова. Серед усіх донатів буде проведено розіграш.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.