Тіна Кароль вперше після втрати чоловіка зізналася, кому віддала своє серце: більше ніколи не буде самотня

Відома українська співачка Тіна Кароль цікавить публіку своїм особистим життям, яке вона тримає в таємниці з тих пір, як залишилась без чоловіка.

Тіна Кароль в 2008 році таємно вийшла заміж за музичного продюсера Євгена Огіра. Свої стосунки вони скріпили шлюбом на мальдівському узбережжі, а пізніше повінчались в Києво-Печерській Лаврі, зібравши навколо цієї події купу папараці.

Через декілька місяців у щасливої пари з’явився первісток. Зіркові батьки назвали сина Веніаміном. В шоу-бізнесі з усіма його скандалами, зрадами і розлученнями шлюб Тіни Кароль і Євгена Огіра здавався зразковим, однак в їх дім прийшла велика біда. Чоловік артистки захворів раком.

Тіна Кароль вперше після втрати чоловіка зізналася, кому віддала своє серце
Тіна Кароль вперше після втрати чоловіка зізналася, кому віддала своє серце

Новина про невиліковну хворобу Євгена Огіра вразила друзів та шанувальників зірки. У чоловіка виявили рак шлунка, з яким він боровся півтора роки. На жаль всі спроби побороти захворювання закінчилися смертю. Євген помер в 2013 році, Тіна Кароль поховала коханого на Берковецькому кладовищі.

Як би важко співачці не було, вона зуміла зібрати волю в кулак і з пам’яттю про чоловіка продовжила співочу кар’єру, ставши головною зіркою української естради.

Тіна Кароль показала, кого впустила в своє ліжко вперше після смерті коханого чоловіка
Тіна Кароль вперше після втрати чоловіка зізналася, кому віддала своє серце

10 років пройшло з моменту смерті Євгена Огіра, а Тіна Кароль до сих пір не представляла нове кохання. Довгий час зірці приписували роман з молдавським артистом Даном Баланом, який міг початись під час зйомок проєкту “Голос країни”. Залишивши всі чутки без підтверджень, поп-діва в своєму Інстаграм-блозі вперше відповіла, кому належить її серце:

Моє серце належить Карпатам

, – написала Тіна Кароль під фото з власноруч зібраними білими грибами. Ще вона показала неймовірний гірський пейзаж з вікна таромашки у вазі.

Тіна Кароль вперше після втрати чоловіка зізналася, кому віддала своє серце
Тіна Кароль вперше після втрати чоловіка зізналася, кому віддала своє серце

Нагадаємо, останні півтора року війни в Україні Тіна Кароль активно займається благодійністю, з’являється в інформ-просторі інших країн, щоб нагадувати про Україну та не перестає писати нові пісні, а свій російськомовний репертуар зірка більше не виконує.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?