Тіна Кароль вперше після втрати чоловіка зізналася, кому віддала своє серце: більше ніколи не буде самотня

Відома українська співачка Тіна Кароль цікавить публіку своїм особистим життям, яке вона тримає в таємниці з тих пір, як залишилась без чоловіка.

Тіна Кароль в 2008 році таємно вийшла заміж за музичного продюсера Євгена Огіра. Свої стосунки вони скріпили шлюбом на мальдівському узбережжі, а пізніше повінчались в Києво-Печерській Лаврі, зібравши навколо цієї події купу папараці.

Через декілька місяців у щасливої пари з’явився первісток. Зіркові батьки назвали сина Веніаміном. В шоу-бізнесі з усіма його скандалами, зрадами і розлученнями шлюб Тіни Кароль і Євгена Огіра здавався зразковим, однак в їх дім прийшла велика біда. Чоловік артистки захворів раком.

Тіна Кароль вперше після втрати чоловіка зізналася, кому віддала своє серце

Новина про невиліковну хворобу Євгена Огіра вразила друзів та шанувальників зірки. У чоловіка виявили рак шлунка, з яким він боровся півтора роки. На жаль всі спроби побороти захворювання закінчилися смертю. Євген помер в 2013 році, Тіна Кароль поховала коханого на Берковецькому кладовищі.

Як би важко співачці не було, вона зуміла зібрати волю в кулак і з пам’яттю про чоловіка продовжила співочу кар’єру, ставши головною зіркою української естради.

Тіна Кароль вперше після втрати чоловіка зізналася, кому віддала своє серце

10 років пройшло з моменту смерті Євгена Огіра, а Тіна Кароль до сих пір не представляла нове кохання. Довгий час зірці приписували роман з молдавським артистом Даном Баланом, який міг початись під час зйомок проєкту “Голос країни”. Залишивши всі чутки без підтверджень, поп-діва в своєму Інстаграм-блозі вперше відповіла, кому належить її серце:

Моє серце належить Карпатам

, – написала Тіна Кароль під фото з власноруч зібраними білими грибами. Ще вона показала неймовірний гірський пейзаж з вікна таромашки у вазі.

Тіна Кароль вперше після втрати чоловіка зізналася, кому віддала своє серце

Нагадаємо, останні півтора року війни в Україні Тіна Кароль активно займається благодійністю, з’являється в інформ-просторі інших країн, щоб нагадувати про Україну та не перестає писати нові пісні, а свій російськомовний репертуар зірка більше не виконує.