26-річна дружина колишнього Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу нагородила модельною красою доньку: фарфорові ляльки

Відомий український бізнесмен турецького походження не так давно одружився зі своєю нареченою Лілією Реус. Знаменитість має доньку від попередніх стосунків, для якої Налчаджиоглу став вітчимом

Мурат Налчаджиоглу, відомий український бізнесмен турецького походження, раніше довгий час перебував у стосунках зі скандально відомою нині співачкою Ані Лорак. Зіркова пара була в шлюбі близько 10 років та встигла стати батьками спільної доньки Софії. Втім, стосунки дали тріщину та закохані вирішили розлучитись.

Після гучного розставання особисте життя знаменитостей склалось цілком чудово. Так, наприклад, Мурат Налчаджиоглу знайшов своє нове кохання. Чоловік не так давно одружився зі своєю нареченою Лілією Реус. Весілля зіркова пара відгуляла під Києвом, у Конча-Заспі. На заході були найближчі родичі та друзі пари, а також – донька дружини Мурата Саша.

У новоспеченої дружини відомого бізнесмена є донька від попередніх стосунків. Дівчинка живе з мамою, тому з самого початку стосунків Мурата та Лілії маленька Саша познайомилась зі своїм майбутнім вітчимом. Судячи з фотографій і відео, які потрапляють до соціальних мереж, у них склались чудові стосунки.

Як виглядає падчерка Мурата Налчаджиоглу Олександра
Як виглядає падчерка Мурата Налчаджиоглу Олександра

Слід зазначити, що хороші стосунки в Олександри склались не лише з її новоспеченим вітчимом, але і зі зведеною сестрою. Донька Мурата Налчаджиоглу та Ані Лорак Софія живе зі своєю мамою в росії, але часто бачиться зі своїм батьком і його родиною. Софія подружилась із Сашею, а зірковий батько та вітчим на своїй сторінці не втомлюється хизуватись гармонійними стосунками своїх доньок.

Так, наприклад, раніше цього року Софія Муратівна вирушила з мачухою, батьком і сестрою у подорож Європою. Знаменитості відвідали разом багато цікавих міст, а ось дівчата проводили разом багато часу – їм безперечно подобається компанія одна одної.

Популярне

Схожі статті

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.

Диво-закуска на святковий стіл: рецепт соковитих м’ясних пальчиків з сиром – гості будуть у захваті

М'ясні пальчики з сиром – дуже проста, але водночас смачна та цікава гаряча закуска. Її можна готувати як на святковий стіл, так і на кожен день.

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.