Надя Дорофєєва показала спальню і ліжко, в якому спить з Кацуріним: мінімалізм для молодої пари

Відома українська співачка показала, як виглядають зсередини апартаменти, в яких вона живе зі своїм коханим бойфрендом. Зіркова пара обрала для себе цілком затишну квартиру

Довгий час відома українська співачка Надя Дорофєєва перебувала у шлюбі зі своїм колегою Володимиром Дантесом. Зіркова пара будувала гармонійні стосунки, втім зрештою розійшлась. Після розриву артиста змогли знайти щастя з іншими людьми – співачка тепер зустрічається з Кацуріним, а ось її ексчоловік крутить роман із Кацуріною. Хай там як, але Дорофєєва зі своїм новим коханим вже навіть встигли з’їхатись і тепер живуть разом в українській столиці.

Надя Дорофєєва активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, а тому на її сторінці час від часу можна побачити цікаві фотографії та відео. Так, наприклад, нещодавно відома українська співачка продемонструвала зсередини апартаменти, в яких живе з київським ресторатором і блогером. Надя Дорофєєва показала, як збирається у своїх справах, а на тлі можна було побачити спальню закоханих.

Слід зазначити, що оселя співачки та її бойфренда є доволі стильною та комфортною. Зіркова пара, ймовірно, полюбляє “лофт”, адже саме в такому настрої виконаний інтер’єр. Біля спальні знаходиться велика зала, а ось саме місце, де відпочивають зірки, облаштоване мінімалістично, але дуже затишно. Особливого шарму додають темна підлога та дерев’яні стіни.

Надя Дорофєєва показала квартиру, в якій живе зі своїм бойфрендом Михайлом Кацуріним

Нагадаємо, що не так давно у мережі почали активно гуляти чутки про те, ніби зіркова пара збирається одружитись. Відомий пліткар і блогер Богдан Беспалов заявив, ніби з власних джерел дізнався про те, що тиха вечірка з нагоди весілля відбулась у межах Київщини, а на свято завітало не так багато людей.

Так, наприклад, за повідомленнями блогера, на заході була Маша Єфросиніна, Ірина Горова, Олександр Комаров із дружиною та інші представники українського шоубізнесу. Крім того, додав Беспалов, на весіллі були й найближчі родичі закоханих. Ні Надя Дорофєєва, ні Михайло Кацурін цю інформацію не коментували.