“Під шумок” і собі зробила. Катя Полтавська показала манікюр Володимира Остапчука: “Робить раз на два тижні”

Телеведучий Володимир Остапчук ретельно слідкує за своєю зовнішністю. Молода дружина зірки Катерина Полтавська показала, який манікюр зробив чоловік на цей раз.

Володимир Остапчук більше не робить таємниці зі свого особистого життя. Після раптового розлучення з нотаріусом Христиною Горняк він закрутив відносини з блогеркою Катериною Полтавською, яку публіка вже вважає його офіційною третьою дружиною. На безіменному пальчику дівчина носить обручку і готується до переїзду з зірковим коханим в заміський будинок, який будувався ще у шлюбі Остапчука з Горняк.

Остапчук і Полтавська перебудовують будинок, який ведучий придбав у шлюбі з Горняк
Остапчук і Полтавська перебудовують будинок, який ведучий придбав у шлюбі з Горняк

В своєму Інстаграм-блозі Катя ділиться повсякденним життям з телеведучим. На цей раз вона показала похід до манікюрного салону. Володимиру треба було зробити манікюр і Катерина вирішила не гаяти момент та пішла разом із ним, щоб собі також переробити нігті.

Чоловікам треба робити манікюр раз на два тижні, тому і я роблю частіше. Підсуєтилася

, – написала Катя.

Катя Полтавська показала манікюр Володимира Остапчука
Катя Полтавська показала манікюр Володимира Остапчука

Після цього Полтавська похизувалась свіжим манікюром – вона зробила нігті у формі м’якого квадрату з покриттям насиченого червоного кольору. Але підписників більше цікавив манікюр Володимира – вони попросили Катю показати його нігті. Телеведучий зробив класичний гігієнічний манікюр без покриття, який виглядає дуже охайно. Серед інших зірок-чоловіків манікюр також роблять Євген Клопотенко, Слава Дьомін, Діма Коляденко.

Катя Полтавська показала манікюр Володимира Остапчука
Катя Полтавська показала манікюр Володимира Остапчука

Нагадаємо, нещодавно Володимир Остапчук розповів, як розподіляється сімейний бюджет у них з Катериною. Шоумен сказав, що платить за все, в тому числі за манікюри, педикюри та інші процедури, тому що вони всюди ходять разом. Полтавська при цьому відмітила, що часто дарує коханому одяг, тому що він не любить купувати щось собі.

Про гроші у стосунках Остапчук розповів у їх з Катею шоу “Мекнув – питайте”. Молода дружина ведучого стала продюсером проєкту.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.