“Ви тільки-но уявіть цю міць!”: Оля Полякова очолила українську колону на ЛГБТ-марші в Лондоні

1-2 липня у Лондоні проходить величезний ЛГБТ фестиваль. Такий захід проводиться вже у 51-й раз. Цього року українську колону очолила популярна співачка Оля Полякова. Звіт про свою участь співачка виклала у своєму Instagram

Не так давно Президент України Володимир Зеленський відреагував на петицію про легалізацію одностатевих шлюбів.

Ключовим його меседжем стало те, що Україна вже рухається до поваги прав та особистих свобод громадян, тому Президент звернувся до Кабінету міністрів України з завданням створення інституту зареєстрованого цивільного партнерства.

Оля Полякова, явно підтримуючи політику Президента та керуючись власними переконаннями, цього року очолила українську колону на ЛГБТ- марші в Лондоні, про що розповіла у відео та фото у своєму Instagram.

Жага до незалежності повинна об’єднати нас

Оля Полякова вийшла на захист прав громадян
Оля Полякова вийшла на захист прав громадян

Слоган ходи української делегації “Give us wings to protect our rainbow” (“Дайте нам крила, щоб захистити нашу Веселку”) явно перегукується з закликом В. Зеленського: “Дайте нам крила, щоб захистити свободу”, який він проголосив у тому таки ж Лондоні у лютому 2023 року, закликаючи британський парламент надати нам літаки.

На своїй сторінці Полякова пише про те, що визнання одностатевих шлюбів набагато ближче, ніж здається. Вона також висловлює сподівання, що усі українські артисти використають свій вплив, щоб сприяти захисту прав та свобод кожного, тому що люди з ЛГБТ, які воюють на передовій, зіштовхуються з неймовірними труднощами в усіх життєвих ситуаціях. Оля наголошує на тому, що війна не питає, яка в тебе орієнтація, який в тебе колір шкіри, чи очей. На захист країни стали пліч опліч всі. І саме ця жага до незалежності та свободи повинна об’єднати нас таких різних.

У яскравих обладунках, у срібному шоломі на голові та золотому плащі на плечах разом з такими ж феєричного вигляду дівчатами свого шоу-балету помарширувала вулицями Лондона Полякова, войовничо розмахуючи сяючім сріблом мечем. Співаючи та вигукуючи українські вітання, Оля зривала буквально шквал оплесків від спостерігачі цього дійства. Видно, що британці у захваті від українців.

Сама ж Оля у захваті від усього, що там відбувалося. Вона пише, що Україна вже є частиною прогресивного світу, що світ любові, свободи постав проти брутальної сили брехні.

Підписники співачки полярно відреагували на участь Полякової.
Багато гнівних відгуків: “сором”, “гріх”, “перебор”- обурюються одні. Дякують за підтримку та відносяться з розумінням того, що орієнтацію не обирають, а менталітет багатьох українців ще “дрімучий”- інші.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.