Продюсер Олі Полякової розчарувався у Виннику після його повернення: “Людина, яка нічого не розуміє”

Український продюсер і наставник відомої співачки Олі Полякової висловився про повернення Олега Винника. Михайло Ясинський зазначив, що артист не розуміє, що відбувається

Один із найвідоміших українських артистів Олег Винник зник з інформаційного простору після початку повномасштабної війни. Знаменитість, як з’ясувалось пізніше, виїхав з України вже після 24 лютого, втім, за власним зізнанням, мав на це вагомі причини. Зірка української естради нині живе та працює у Німеччині, де паралельно лікується від важкої недуги, розкривати яку не має бажання.

Нещодавно артист після довгого мовчання нарешті повернувся до своїх шанувальників. Знаменитість дав інтерв’ю для каналу “Крупним планом”, проте оцінили повернення Олега Винника не всі. Так, наприклад, продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський зазначив, що зі слів артиста можна зробити один висновок – він взагалі не розуміє, що відбувається в його рідній країні.

Втім, додав Михайло Ясинський, це взагалі не дивно, адже майже одразу після початку повномасштабної війни в Україні артист виїхав за її межі. За словами продюсера, нерозуміння масштабів трагедії в рідній країні тою чи іншою мірою присутнє в кожного українця, який виїхав за кордон.

Михайло Ясинський висловився про повернення Олега Винника
Михайло Ясинський висловився про повернення Олега Винника

У розмові зі Славою Дьоміним знаменитий продюсер зазначив, що до виходу нового інтерв’ю Олега Винника він спілкувався з ним двічі. Перша розмова, за спогадами Ясинського, йому нагадувала діалог із дуже серйозною людиною, яка має грандіозні плани та “відчуває момент”. А ось коли зірки зідзвонились влітку, продюсер зрозумів, що Винник вже “не розуміє, що відбувається”.

Ба більше, додав Михайло Ясинський, він впевнений, що Олег Винник нині взагалі не відчуває світ, який навколо нього. Продюсер висловив доволі різку думку про свого колегу, зазначивши, що той – взагалі не в темі.

Популярне

Схожі статті

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.