Надя Дорофєєва не вміє старіти: зірка показала, якою насправді кожного ранку її бачить коханий Міша Кацурін

Відома українська співачка Надя Дорофєєва рідко показується без макіяжу. Втім, нещодавно знаменитість вирішила продемонструвати, якою бачить її бойфренд кожного ранку

Надя Дорофєєва, відома українська співачка та блогерка, давно здобула свою популярність. У часи повномасштабної війни знаменитість продовжує будувати свою кар’єру та активно займається благодійністю. Крім цього, зірка також веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто ділиться подробицями зі свого життя, а також показує романтику зі своїм бойфрендом Мішею Кацуріним.

Втім, попри відвертість і довірливі взаємини зі своєю авдиторією, Надя Дорофєєва вкрай рідко показується без макіяжу. Якими б фотографіями та відео 33-річна співачка не ділилась на своїй сторінці, на її обличчі все ще можна знайти хоча б краплю макіяжу. Проте, цього разу артистка вирішила продемонструвати, якою насправді є її зовнішність – без прикрас, фільтрів і зайвих косметичних засобів.

У своєму блозі знаменитість опублікувала Інстаграм-історію, на якій позувала без краплі косметики. Знаменитість показала, як одягається для прогулянки Одесою, куди нещодавно вирушила на концерт. Артистка одяглась у чорний топ та широкі стильні штани. На обличчя співачка нанесла тільки доглядові засоби, які підкреслили ідеальний стан її шкіри.

Співачка Надя Дорофєєва показалась, як виглядає без макіяжу
Співачка Надя Дорофєєва показалась, як виглядає без макіяжу

Слід зазначити, що відома українська співачка виглядає набагато молодшою за свій реальний вік. Знаменитість цьогоріч відзначила свій 33-й день народження, втім виглядає вона щонайменше на 10 років молодшою. Артистка веде здоровий образ життя, правильно харчується та доглядає за своїм тілом – ось і весь секрет ідеальної зовнішності Наді Дорофєєвої.

Нагадаємо, що в особистому житті знаменитості все склалось не менш чудово, ніж у професійному. Хоча навесні минулого року зірка розлучилась зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом, тепер вона зустрічається з Михайлом Кацуріним. Зіркова пара має доволі гармонійні стосунки, за якими залюбки спостерігають їхні фанати.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.