Старший син Андрія Шевченка вступив у Єльський університет в США, де буде навчатися за 60 тисяч доларів на рік

Відомий український футболіст Андрій Шевченко похизувався успіхами свого старшого сина. Джордан Шевченко в цьому році закінчив старшу школу і вступив в один з найпрестижніших університетів світу.

Андрій Шевченко – не лише відомий на весь світ футболіст, а й батько чотирьох синів. Нещодавно чоловік похизувався досягненнями своїх старших синів у своєму Інстаграм-блозі. Так, чоловік розповів, що його 16-річний син Крістіан підписав офіційний контракт з престижним футбольним клубом Уотфорд. А його старший син Джордан став студентом одного з найпрестижніших вищих навчальних закладів світу – Єльського університету в США. Також Андрій опублікував фото з дружиною та синами.

Старший син Андрія Шевченка вступив у Єльський університет в США, де буде навчатися за 60 тисяч доларів на рік
Старший син Андрія Шевченка вступив у Єльський університет в США, де буде навчатися за 60 тисяч доларів на рік

Для нас це дуже горді дні. Вітаємо Крістіана із підписанням його першого офіційного контракту з Уотфорд  та Джордана із прийняттям до Єлю. Молодці хлопці. З нетерпінням чекаю, що ви робитимете далі. Продовжуйте працювати.

, – написав Андрій Шевченко.

На якій спеціальності буде навчатися син Шевченка у Єльському університеті наразі невідомо. На варто відзначити, що цей навчальний заклад вважається одним із найпрестижніших у світі. Серед його випускників такі відомі постаті, як Білл Клінтон, Джордж Буш-старший, Джордж Буш-молодший та інші впливові люди політики, бізнесу та культури.

В середньому навчання в Єльському університеті коштує 60 тисяч доларів на рік.

Нагадаємо, Андрій Шевченко знаходиться у шлюбі з американською моделлю польського походження Крістен Пазік вже 20 років. У шлюбі в них народилося четверо синів: Джордан (18 років), Крістіан (16 років), Олександр (10 років), Райдер-Габрієль (8 років).

Андрій Шевченко зі своєю дружиною Крістен Пазік та їхніми спільними дітьми
Андрій Шевченко зі своєю дружиною Крістен Пазік та їхніми спільними дітьми

Зіркове сімейство проживають у Лондоні, де вони мають власний, просторий маєток. Всі сини Шевченка цікавляться спортом та по стопах батька-футболіста пішов лише 16-річний син Крістіан, який в цьому році підписав свій перший контракт з престижним футбольним клубом.

До слова, нещодавно Андрій Шевченко приїздив зі своїм 18-річним сином Джорданом в Україну. Футболіст зустрівся з Президентом України і обговорив плани, щодо благодійних проєктів, націлені на допомогу Україні.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.