Юрка Юрченка відвезли до лікарні просто зі сцени: “Аж незручно, що не на нулі, там і голосніше було”

Шанувальники "Території А" чудово пам'ятають хлопця з довгим хвилястим волоссям, який неймовірно заводив публіку за допомогою двох простеньких слів: "Я йду!" Відтоді минуло кілька десятиліть, і Юрко Юрченко, хоч і не перестав співати, але кардинально змінив імідж й репертуар. Тепер він став рок-виконавцем і має власну незрадливу аудиторію.

Шанувальники “Території А” чудово пам’ятають хлопця з довгим хвилястим волоссям, який неймовірно заводив публіку за допомогою двох простеньких слів: “Я йду!” Відтоді минуло кілька десятиліть, і Юрко Юрченко, хоч і не перестав співати, але кардинально змінив імідж й репертуар. Тепер він став рок-виконавцем і має власну незрадливу аудиторію.

Юрка Юрченка відвезли в лікарню прямо з концерту

Днями зі знаменитістю сталася прикрість. Юрко Юрченко перестав чути музику просто перебуваючи на сцені. Артист давав благодійний концерт у столиці, присвячений сталевим жінкам “Азову” й раптом втямив, що втратив слух.

Юрко здивувався, як таке могло статися, адже на фронті було набагато гучніше і нічого, миналося. Лідер гурту “Юркеш” опинився на лікарняному ліжку. Артист перепросив шанувальників. Мовляв, навіть не сподівався, що таке може трапитися не на фронті, а під час концерту.

Юркеш виступає разом із гуртом Скрябін

Юрченко вбачає проблему в можливій перевтомі, акубаротравмі чи наслідках минулих прильотів. Оскільки нині співак перебуває під крапельницями, усі концерти довелося скасувати. В голові в Юрка суцільний шум, гул, тріскотня, немов у зіпсованому динаміку. З усім тим, він оптиміст і знайшов позитивні моменти у своєму стані – він не чує “мертвої мови ненависного народу”.

Юрко Юрченко зголосився захищати країну зі зброєю

Попри 50-річний вік, фронтмен гурту Yurcash відразу після повномасштабного вторгнення записався до лав ЗСУ. Одного разу під час прицільного обстрілу Юрко ледь не попрощався з життям.

Тоді разом із Сергієм Лойком (автором роману “Аеропорт”) бігли по полю так, як ніколи раніше. Юрченко навіть зробив прощальне фото, та якось минулося. Після того довелося пережити й атаки касетними бомбами, і навіть фосфорними.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.