Христина Горняк після розлучення з Остапчуком знайшла спосіб наблизитися до Віктора Павліка: “Я вже чекаю”

Відома українська блогерка та колишня дружина шоумена й ведучого Остапчука Христина Горняк повідомила про майбутню зустріч із популярним артистом Віктором Павліком

Христина Горняк, відома українська блогерка та нотаріусиня, стала особливо популярною після одруження з шоуменом і ведучим Володимиром Остапчуком. Восени минулого року зіркова пара повідомила, що розлучається. Попри велику кількість життєвих випробувань, знаменитість з усім впоралась і продовжила будувати своє щасливе майбутнє.

Так, нині зірка живе на дві країни. Багато часу Христина Горняк проводить в Австрії, де не витрачає дорогоцінні дні на безкорисні заняття. Так, наприклад, нещодавно знаменитість оголосила, що влаштовує благодійний вечір, кошти з якого передасть на потреби українських військових. Блогерка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстагарм повідомила, що на вечір запрошено Віктора Павліка.

У ролі спеціального гостя Христина Горняк запросила на благодійний захід відомого українського артиста. Знаменитість зазначила, що вже не може дочекатись моменту, коли зможе підспівувати улюбленим пісням кумира мільйонів. До слова, вечір, націлений зібрати кошти на потреби захисників, українська блогерка влаштовує в рамках своєї благодійної організації.

Христина Горняк повідомила, що влаштовує благодійний вечір із Віктором Павліком
Христина Горняк повідомила, що влаштовує благодійний вечір із Віктором Павліком

Слід зазначити, що відомий український співак Віктор Павлік після початку повномасштабної війни доволі активно виступає з благодійними концертами. Знаменитість, як і багато його колег, роз’їжджає рідною Україною та іншими країнами з ціллю зібрати кошти на допомогу тим, хто її потребує.

Нагадаємо, що Христина Горняк, відома українська блогерка та нотаріусиня, декілька років перебувала у стосунках із популярним шоуменом і телеведучим Володимиром Остапчуком. Чоловік доволі швидко після розлучення почав стосунки з новою дівчиною, а от його колишня дружина й досі присвячує час собі. Втім, у Христини Горняк з’явився кавалер, в якого вона, за власним зізнанням, вже починає закохуватись.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.