Акторку “Дизель Шоу” Вікторію Булітко вкусив кліщ: причепився до м’якого місця, яке тільки сниться Сморигіну

Ми звикли бачити Вікторію Булітко у кумедних сценках під час концерту "Дизель Шоу". Та тепер актриса перетягнула гумор і у звичайне життя. Зокрема, показала весь процес витягання кліща, який занурився в дуже цікаве місце, а саме в сідничку.

Ми звикли бачити Вікторію Булітко у кумедних сценках під час концерту “Дизель Шоу”. Та тепер актриса перетягнула гумор і у звичайне життя. Зокрема, показала весь процес витягання кліща, який занурився в дуже пікантне місце дівчини, а саме в сідничку.

Вікторія відчула стороннє тіло на м’якому місці та викликала швидку. Лікар запросив актрису до машини, уклав на канапу, обробив місце антисептиком і за допомогою спеціальних щипців викрутив шкідника з сідниці. Булітко не встигла й оком кліпнути, як усе вже було гаразд.

Вона ще довго не відпускала медика, розпитуючи, чи треба здавати комаху на аналіз, і що їй далі робити. Віка зауважила, що вчора вони ходили гуляти до лісу, але кліщ вп’явся в тіло тільки сьогодні.

Чоловік у червоному костюмі пояснив, що комаха, найімовірніше, весь цей час сиділа в одязі, а за слушної нагоди вкусила зірку за сідничку. Дівчина пообіцяла перетрусити весь одяг з прогулянки. Можливо, там засів іще один шкідник.

У підписників актриси “Дизель Шоу” в Інстаграмі відео з видобуванням кліща викликало чимало зауважень. Хтось із коментаторів позаздрив доктору швидкої, що міг вільно доторкатися до інтимних місць зірки:

“Найсе***альніше виймання кліща”.

“І раптом усі чоловіки захотіли поступати в мед”.

“Зате чувак зірку за д*пу пом*цав, і вона була не проти”.

Інші ніяк не могли втямити:

“Як ти могла спіймати його на п*пі?!”

Дехто підійшов до справи практично:

“Це я жарту не зрозумів, чи тепер швидку викликати можна на такі виклики?”

Не обійшлося і без справжніх жартів. Один фанат актриси висловив припущення, що Віку насправді вкусив шанувальник, а не кліщ. Який до того ж виявився доволі наполегливим. Інший порадив зробити нову сценку, в якій Булітко-відпочивальниця покохає кліща.

Популярне

Схожі статті

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.