Володимир Дантес зняв із себе все, що тільки можна заради грошей: “Ну, важко привертати вашу увагу”

Відомий український шоумен і співак Володимир Дантес приголомшив несподіваним вчинком. Артист довів, що готовий на все заради грошей і додаткового заробітку

Володимир Дантес, відомий український шоумен і співак, завжди відрізнявся хорошим почуттям гумору, втім ніколи не дивував шанувальників епатажністю. Втім, часи змінюються, а разом із тим – змінюються й люди. Так, популярний артист нещодавно приголомшив вчинком. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Володимир Дантес опублікував кадри, на яких позує без нічого.

Володимир Дантес зняв одяг заради грошей

У своєму особистому блозі відомий український шоумен Володимир Дантес опублікував доволі зухвалі кадри. Знаменитість показав відео, на якому приймає душ. Очевидно, на камеру артист позував без “зайвого” одягу. Дантес не став приховувати мети такого вчинку та заявив чесно, що привернути увагу шанувальників вирішив заради грошей.

Шоумен і ведучий Володимир Дантес показав зухвалі кадри з ванної кімнати
Шоумен і ведучий Володимир Дантес показав зухвалі кадри з ванної кімнати

Знаменитість на опублікованому відео найважливіші частини тіла прикрив лійкою від душу, а ось скло, на якому утворився конденсат, зірка протирав спеціальною шваброю. Володимир Дантес не став створювати інтригу та одразу заявив, що мета такої публікації – привернути увагу фанатів і заохотити їх донатити на потреби української армії.

“Ну, важко привертати вашу увагу. Це знову збір. І він буде не просто так”, – повідомив на своїй сторінці знаменитий шоумен Володимир Дантес.

Артист пояснив, що довго вигадував, що ж такого можна розіграти серед своїх підписників, які перерахують на збір гроші. Володимир Дантес зізнався, що ідея спала йому на думку раптово та неочікувано. Він вирішив розіграти 10 тисяч гривень серед усіх тих, хто “задонатить” всього лише 100 гривень. Ба більше, від себе артист пообіцяв також надіслати 10 тисяч гривень на потреби захисників.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.