Молода дружина Остапчука Катя Полтавська купила брендову сукню з затяжками за 24 тисячі гривень: “На один раз”

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська поділилась своїм невдалим досвідом покупки сукні від одного з українських брендів, яка не виправдала за якістю свою вартість.

Нещодавно Катя Полтавська відсвяткувала своє 23-річчя, на якому з’явилась в розкішній силуетній сукні за 590 євро, це майже 24 тисячі гривень. Однак дівчина залишилась незадоволена якістю:

Друзі, не рекомендую бренд Jamemme. На жаль, у них сукні на один раз (кажу конкретно про сукні з такого матеріалу, як у мене)

Остапчук і його 23-річна дружина Катя Полтавська забули про свого Семена
Дружина Остапчука Полтавська купила брендову сукню з затяжками за 24 тисячі гривень

Катерина показала свою сукню з дня народження і листування з брендом з приводу своєї претензії. Кохана Остапчука написала менеджеру, що цю сукню одягла один раз і вона вже вся в затяжках. Дівчині відповіли, що це плаття виготовлене з тендітного матеріалу, однак для Каті це не аргумент, враховуючи ціну – 590 євро.

Аргумент 10/10. Давайте тоді будемо робити сукні з марлі. На жаль, деякі українські бренди на фоні того, що українське зараз дуже популярне, трохи забувають, що ціни мають відповідати якості. Гуччі ми переплачуємо за історію бренду, а нашим – за те, що вони роблять сукні з матеріалу, який не підходить для сукні. Ну так і напишіть: “Дивитися, руками не чіпати”.

Дружина Остапчука Полтавська купила брендову сукню з затяжками за 24 тисячі гривень
Дружина Остапчука Полтавська купила брендову сукню з затяжками за 24 тисячі гривень

Бренд припустив, що зачіпки на сукні можуть з’явитися від прикрас, а в момент продажу на ній не було зачіпок, тому що одяг тримають в чохлах для зберігання, щоб уникнути пошкоджень. Однак виявилось, що Катерина вже придбала плаття з зачіпкою на рукаві, але це була остання в наявності, тому вона її взяла:

Моя помилка в тому, що я придбала її, хоча там вже була зачіпка й продавець мені відповіла, що це може бути від шву (зараз там по всій сукні смужки). Просто купувала за декілька днів до дня народження, а інших варіантів не було

У відповідь Каті написали, що зачіпка, що була на сукні – від шва, тим самим заперечивши свої слова про те, що плаття було без пошкоджень:

Тобто вони знали, що сукні вже була з зачіпкою, хоча в попередньому повідомленні написали, що зачіпок на сукні не було

Потім Полтавська показала на фото, що вона має на увазі – добре помітні затяжки в області живота, які за версією бренду з’явились через прикраси.

Дружина Остапчука Полтавська купила брендову сукню з затяжками за 24 тисячі гривень

В шоурумі ви показали нашому менеджеру полоску на рукаві, вас попередили, що на тонкій тканині вони можуть бути від шва. Прибрати таку ми не можемо. Зачіпки можуть з’явитись від прикрас, ремінів, меблів, тощо. Ви придбали саме ту сукню, яку приміряли, заздалегідь уточнивши момент на рукаві сукні

, – відповів бренд Катерині.

Дружина Остапчука тільки посміялася з ситуації та порадила нікому не купляти таку ж сукню:

Я реально це читаю чи мені здається? Тобто вони роблять сукні, на якій вже є затяжки, й кажуть, що це ок? Ви крінж. Короче, всі ці сторіс лише для того, щоб ніхто з вас не придбав цю сукню. Мої гроші нехай залишать собі – може якісь курси з вибору тканин придбають

Дружина Остапчука Полтавська купила брендову сукню з затяжками за 24 тисячі гривень
Дружина Остапчука Полтавська купила брендову сукню з затяжками за 24 тисячі гривень

Популярне

Схожі статті

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.