Працює то домробітницею, то кур’єром: донька Леоніда Агутіна і Анжеліки Варум не розпещена розкішшю в США

Дочка Анжеліки Варум та Леоніда Агутіна живе далеко від батьків. Дівчина перебралася в США і хоче пов'язати своє життя з творчістю, але поки що великі гонорари лише в її мріях.

24-річна донька зіркової пари Анжеліки Варум і Леоніда Агутіна Єлизавета живе в Америці разом з дідусем ще з дитинства. Спадкоємиця музикантів вирішила піти по стопах батьків та професійно займається музикою, однак прославитися виявилось не легко.

Публіка часто вважає, що діти зірок живуть як сир в маслі, але у випадку Єлизавети Варум-Агутіної її закордонне життя далеко не цукор.

Як виглядає і ким працює в Америці єдина донька Агутіна і Варум
Як виглядає і ким працює в Америці єдина донька Агутіна і Варум

Дівчина не уникає праці та заробляє, як прийдеться. В інтерв’ю Анжеліка Варум розповідала, що у вільний від виступів час їх дочка працює домробітницею та кур’єром, розвозячи їжу людям похилого віку:

Пішла працювати в сім’ю, готувала їм сніданки та обіди. Потім їй це набридло. І зараз вони з хлопцем між концертами заробляють тим, що розвозять людям похилого віку їжу по домівках. І це чудово. Це був освітній момент: треба працювати, треба забезпечувати себе, потрібно реалізувати свої можливості, не можна бути паразитом. До 18 років вона вже це розуміла

, – казала Варум.

Єлизавета поводить себе як доросла і самостійна людина, яка здатна забезпечувати себе без допомоги батьків.

Як виглядає і ким працює в Америці єдина донька Агутіна і Варум
Як виглядає і ким працює в Америці єдина донька Агутіна і Варум

Концерти 24-річна дочка Агутіна та Варум дає в основному в нічних клубах та барах, до стадіонів їй ще далеко. Однак цей факт не завадив Єлизаветі купити у США квартиру. Про це в ефірі програми “Ти не повіриш!” розповідав батько Леоніда Агутіна:

Вона вже заробила собі на квартиру, вже у ній живе. Сама купила! Тато трохи допоміг, самі розумієте, не без цього

Зіркові батьки у всьому підтримують свою спадкоємицю і вірять, що вона досягне успіху, адже багато для цього працює і наполегливо йде до своєї мети.

Як виглядає і ким працює в Америці єдина донька Агутіна і Варум
Як виглядає і ким працює в Америці єдина донька Агутіна і Варум

Нагадаємо, Єлизавета – єдина дочка Анжеліки Варум і Леоніда Агутіна, для яких цей шлюб став другим в житті.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.