Підстриглась під “хлопчика” та стала схожою на маму: найсвіжіші кадри 16-річної доньки Катерини Бужинської

Відома українська співачка Катерина Бужинська поділилась свіжими кадрами своєї 16-річної доньки. Олена стала дуже схожою на свою зіркову маму та вирішила змінити імідж

Катерина Бужинська, відома українська співачка, нині щасливо одружена з чоловіком і виховує з ним двох спільних дітей. До другого одруження знаменитість перебувала у стосунках з іншим чоловіком, а у першому шлюбі стала щасливою мамою своєї старшої доньки. Нині дівчинка живе далеко від мами та будує власне життя, втім Катерина Бужинська не забуває про найріднішу людину.

Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала фотографію, на якій позує Олена. Знаменитість показала свою підрослу доньку, якій вже виповнилось 16 років. Дівчина помітно змінилась та стала нагадувати свою зіркову маму. Нині донька Катерини Бужинської носить доволі коротке волосся. Ймовірно, деякий час тому дівчина захотіла змінити імідж, адже раніше вона ходила з дещо довшою шевелюрою.

Катерина Бужинська показала, як виглядає її донька Олена на свіжій фотографії

В описі до нової фотографії відома українська співачка висловилась про те, наскільки швидко летить час. Катерина Бужинська зізналась, що не встигає і помічати, як швидко ростуть її діти, втім кожному з них вона бажає лише найкращого. Артистка висловила надію, що кожна дитина зможе жити під мирним українським небом, а також назвала трьох своїх нащадків власними Янголами-охоронцями.

Нагадаємо, що Катерина Бужинська разом із чоловіком і двома їхніми спільними дітьми живе за кордоном. Зіркова родина оселилась на батьківщині коханого артистки, в Болгарії. Там співачка, за власними словами, продовжує свою професійну діяльність та намагається допомогти рідній країні, як тільки може. А ось старша донька зірки живе далеко від неї.

16-річна донька Катерини Бужинської Олена переїхала жити й навчатись до Німеччини. Раніше відома українська співачка вже розповідала, що її дитина самостійно вирішила, де проживатиме. Зірка зізналась, що Олена давно мріяла мешкати саме у Німеччині, тому вона рада, що донька нарешті зуміла втілити в реальність своє бажання.