Алла Мазур, Світлана Лобода та інші відомі жінки, які народили не в шлюбі і приховують батьків своїх дітей

Особисте життя знаменитостей часто хвилює публіку більше, ніж їхня творчість. Та деяким артистам вдається приховувати навіть батьків своїх дітей.

Серед зірок українського шоу-бізнесу є багато тих, хто не виносить своє особисте життя на публіку. Прихильники не знають, ні про сім’ю, ні про дітей тої, чи іншої знаменитостей. Серед таких зірок: Світлана Лобода, Алла Мазур та екс-віагрянка Міша Романова.

Алла Мазур

Як виглядає син Алли Мазур

Телеведуча Алла Мазур добре знайома публіці, як ведуча ТСН. Українці полюбили цю жінку за її професійність, талант та чуйність. А от про особисте життя Алли не знають навіть її прихильники. Зараз телеведучій 57 років. Вона офіційно не заміжня і, якщо вірити даним Інтернет-мережі, заміж Алла Григорівна ніколи не виходила. Та жінка має сина, якого народила у досить зрілому віці. Коли Мазур було 42 роки, на світ з’явився хлопчик на ім’я Артем. Хто є його батьком досі не відомо. Та довгий час в Мережі ходили чутки, що телеведуча народила від свого колеги Роберта Опаленика. Саме з ним жінці довгий час приписували роман.

Та ця версія розсипалася на друзки, коли одного разу Алла Григорівна опублікувала фото сина з шкільної лінійки. На сорочці хлопчика був бейджик з його прізвищем. Так, прізвище сина телеведучої не Мазур і навіть не Опаленик, а Бондаренко.

Світлана Лобода

Світлана Лобода з молодшою донькою Матильдою

Співачка Світлана Лобода – мати двох дітей. Старшу доньку Євангеліну артистка народила, будучи в цивільному шлюбі з хореографом Андрієм Царем. А ось від кого вона народила Світлана у 2018 році свою другу доньку Матильду, досі не відомо. Довгий час в Мережі поговорювали, що батьком дівчинки може бути німецький рок-музикант Тілль Ліндеманн. Та ця версія не підтвердилася.

Міша Романова

Міша Романова з сином Мартіном

Ексвіагрянка Міша Романова стала мамою 4 роки тому. Співачка народила хлопчика Мартіна, не будучи у шлюбі. Якийсь час роль батька приписували співаку Максу Барських. Та насправді артист не має і не мав  романтичних відносин з Романовою. Хто є реальним батьком 4-річного Мартіна, досі таємниця.