Щасливий татусь Іраклі Макацарія похрестив свого первістка: гості церемонії похвалилися селфі з таїнства

Жодній українці не вдалося одружити на собі грузинського холостяка Іраклі Макацарія. Чоловік так довго не радував маму одруженням, що ніхто вже й не сподівався на це. Та щойно чоловік зустрів справжнє кохання, все відразу закрутилося.

Жодній українці не вдалося одружити на собі грузинського холостяка Іраклі Макацарія. Чоловік так довго не радував маму одруженням, що ніхто вже й не сподівався на це. Та щойно чоловік зустрів справжнє кохання, все відразу закрутилося.

Щасливе подружжя Макацарія охрестило первістка Георгія

Іраклі одружився з Лізою Чічуа, яка на 17 років молодша за нього. Дівчина вирішила відразу ж порадувати коханого первістком. Маленький Георгій з’явився на світ у перших числах червня. А вже 12 липня щасливі батьки віднесли маля до церкви, щоб охрестити.

Таїнство хрещення провели в церкві Тбілісі. Присутні на церемонії не стрималися й поділилися світлинами в мережі. Звісно, винуватця свята широкому загалу не показали, прикривши обличчя дитини смайликом.

Сторінки тата і мами Георгія в Інсті поки що не поповнювалися. Ліза постає перед підписниками ще з чималим животиком. А Іраклі радіє, що врешті повернувся додому. Звісно, подія задля приїзду в Грузію доволі важлива.

Усі видатні події в житті подружжя відбуваються на батьківщині. Вони познайомилися навесні 2021 року. За рік, піднявшись із коханою у гори, Макацарія зробив їй пропозицію. Довкола було чимало кульок у формі сердечок, а свідками події стали друзі пари.

Звісно, наречений у відповідь почув “так”. Після цього слова запустили святковий феєрверк. Улітку Іраклі та Ліза зіграли весілля, а 2 червня 2023 року вперше стали батьками. Оскільки 38-річний татусь перебував біля пологового будинку в медичному халаті, стало зрозуміло, що він, найімовірніше, був присутній на пологах.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.