74-річна Алла Пугачова втекла з Ізраїлю до Юрмали разом із родиною: не виносить спекотного клімату

Родина Пугачових-Галкіних вирішила полишити привітний Ізраїль і відбула в повному складі до Юрмали. Аллі Борисівні 74 роки, і її судинна система не здатна виносити спекотний клімат цієї країни. Тож було вирішено перечекати там, де набагато прохолодніше.

Родина Пугачових-Галкіних вирішила полишити привітний Ізраїль і відбула в повному складі до Юрмали. Аллі Борисівні 74 роки, і її судинна система не здатна виносити спекотний клімат цієї країни. Тож було вирішено перечекати там, де набагато прохолодніше.

Алла Пугачова з родиною прибула на віллу в Юрмалі

Примадонна з дітьми й чоловіком зняли шикарну віллу, де з кожного куточка віє розкошами й комфортом. Велика вітальня з кухнею, дві спальні, окремий кінотеатр, кам’яний сад – усім цим тепер розпоряджаються нові пожильці, яким до рідної росії шлях поки закритий.

Примадонна з дітьми житиме на шикарній вілла Марта

Рієлтори оцінюють подібне елітне житло в 150 тисяч євро на місяць. Звісно, це у високий сезон. Узимку розцінки на оренду падають у 15 разів. Житло щодобово не здається, тож найімовірніше, що Алла Борисівна з дітьми затримається тут до вересня, а, може, й трішки довше.

Старовинний особняк кілька років тому реконструювали

Сумувати на самоті Примадонні не доведеться. Її найкраща подруга Лайма Вайкуле наприкінці липня організовує фестиваль Laima Rendezvous Jūrmala 2023. То на підтримку поважної гості латвійська зірка може цілком розраховувати. Швидше за все, просто у залі Алла Борисівна не втримається й обов’язково підніметься на сцену, щоб труснути давниною й заспівати про мільйон алих троянд.

У глави родини Максима Галкіна заплановано чимало гастролей у різних куточках світу, так що весь час бути поряд із дружиною він не зможе. Але якийсь час проведе в Латвії, виступаючи з концертами. Йому тепер буде де прихилити голову в перервах між виступами.

Після італійської подорожі відвідає матусю й старша донька Христина Орбакайте укупі з благовірним та донькою Клавдією. Пугачова зможе вдосталь поспілкуватися з онучкою Клавдією.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.