“Я за вільні стосунки”: Леся Нікітюк зізналася, що після розставання з коханим не хоче серйозних відносин

35-річна телеведуча Леся Нікітюк не має чоловіка та дітей, але зовсім не хвилюється з цього приводу. Ба більше, жінка не хоче зараз серйозних стосунків з чоловіками.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк тримає своє особисте життя у секреті. Відомо, що 5 років назад жінка збиралася виходити заміж за таємничого бізнесмена з Києва. Та до весілля справа не дійшла і закохані розійшлися. Саме після того випадку Леся припинила говорити публічно про свої відносини з чоловіками.

Та нещодавно вийшло так зване “розслідування” про Лесю Нікітюк від блогера Богдана Беспалова. Він розповів, що Нікітюк розійшлася зі своїм коханим чоловіком після початку повномасштабної війни. За словами Беспалова, телеведуча мала відносини з впливовим чоловіком із шоу-бізнеса і саме він допомагав їй у кар’єрі.

Ці слова прокоментувала й сама Леся Нікітюк. Вона зізналася, що дійсно розійшлася з коханим близько року назад та заявила, що інша інформація, яку доносив Беспалов про статус чоловіка та його сферу діяльності – вигадка.

Скільки важить Леся Нікітюк
Леся Нікітюк зізналася, що після розставання з коханим не хоче серйозних відносин

Нещодавно Леся Іванівна вирішила відповісти на питання своїх підписників. Звісно, велика частина запитань була саме про особисте життя ведучої. Так, у Нікітюк запитали, чи є у неї пара. Телеведуча чесно відповіла, що зараз вона самотня і до серйозних стосунків не прагне.

Зараз я за вільні стосунки, без прив’язок. Серйозні стосунки закінчилися минуло року.

, – зізналася Нікітюк.

Леся Нікітюк зізналася, що після розставання з коханим не хоче серйозних відносин
Леся Нікітюк зізналася, що після розставання з коханим не хоче серйозних відносин

Та при цьому телеведуча не заперечує, що мріє стати мамою і має у планах народити дитину.

Я дуже люблю дітей. Племінниці переживають, що коли в мене будуть свої діти, то я їх буду менше любити, але це не так. Я буду любити всіх

, – зізналася телеведуча.

Леся Нікітюк зізналася, що після розставання з коханим не хоче серйозних відносин
Леся Нікітюк зізналася, що після розставання з коханим не хоче серйозних відносин

Варто відзначити, що Леся Нікітюк не приховує, що їй важко знайти пару, адже у неї досить складний характер і багато запитів. Крім того, будувати стосунки з медійною персоною дуже не просто. Можливо саме тому, всі стосунки телеведучої закінчуються розставанням.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.