Влад Яма натякнув на повернення в Україну з дружиною вперше з 24 лютого 2022 року: “Летимо, завтра вже”

Відомий український хореограф і танцівник Влад Яма нещодавно повідомив про повернення додому. Знаменитість заявив, що за лічені години його літак сяде недалеко від українського кордону

Влад Яма, відомий український хореограф, виїхав за межі рідної країни у перші хвилини повномасштабної війни. Знаменитість разом із сином і дружиною вирушив до США, де майже півтора року жив і працював. Увесь цей час шанувальники та колеги артиста активно критикували його, намагаючись з’ясувати, чому він так довго залишається за межами рідного дому.

Хореограф своєї позиції не пояснював, але продовжував активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де постійно показував останні події зі свого життя. Так, наприклад, Влад Яма часто бував на американських вечірках, продовжував займатись професійною діяльністю та проводив багато часу зі своєю родиною. Нещодавно у блозі знаменитості з’явилась цікава Історія, в якій він повідомив про повернення додому.

Ймовірно, подруга Влада Ями та його дружини Валентина опублікувала фотографію з собакою зіркового подружжя. Блогерка зазначила, що вже завтра, 14 липня, віддає домашнього улюбленця його власникам. Український хореограф опублікував це фото на своїй сторінці, додавши свій опис. Влад Яма коротко зазначив: “Летимо”.

Влад Яма натякнув на повернення до України разом зі своєю дружиною
Влад Яма натякнув на повернення до України разом зі своєю дружиною

У цьому випадку можливі декілька сценаріїв. Існує шанс, що відомий шоумен таки вирішив повернутись до української столиці та тримає шлях до Києва. Втім, можливо, що знаменитість і його сім’я засумували за своїм собакою, тому вирішили передати його через кордон Владові Ямі та його дружині. Хай там як, але все стане відомо завтра.

Нагадаємо, що не так давно епатував публіку своїм повернення й Олег Винник. Знаменитість з початку повномасштабної війни в Україні також перебував за її межами та не виходив на зв’язок зі своїми фанатами. Втім, у першому після повернення інтерв’ю артист пояснив, що причиною його зникнення стала хвороба та відсутність доступу до власних соціальних мереж.

Популярне

Схожі статті

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.

Цей салат тепер готую щодня: і все одно чоловік та діти встають в чергу за добавкою. Тарілки – вилизані

Приготувати салат, від якого будуть в захваті всі, хто його скуштує, просто. Достатньо взяти відбірну яловичину, мариновані огірки та ще пару простих інгредієнтів. І шедевр кулінарії вже на столі.

Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.