Скільки вовка не годуй, а він все одно у ліс дивиться: як зараз живуть колишні “Дизельці” Нікішин і Писаренко

Вони прекрасно себе почували в Україні до повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року. Гроші, популярність, глядацька любов. Та раптом, як за помахом чарівної палички, відкрилися справжні обличчя багатьох "гастролерів"

Російські гумористи з “Дизель шоу” Сергій Писаренко та Євген Нікішин тривалий час проживали та працювали в Україні. Сергій навіть одружений з українкою та мав власний будинок під Києвом.

Звісно, що перші ж події налякали артистів. Тим більше, що від дій своїх співгромадян будинок Писаренка був пошкодженим. На щастя родина артиста на той час вже перебувала за кордоном.

Колишній склад Дизель шоу
Колишній склад акторів Дизель шоу

Обидва артисти знялися у відео, в якому розповідають про трагедію українців, закликають припинити це та називають своїми іменами те, що коїлося. Але росію агресоркою не називають, а заклики про припинення звертають до когось абстрактного: “припиніть ті, хто може”.

Колишні актори "Дизель шоу" Писаренко та Нікішін
Колишні актори Дизель шоу Писаренко та Нікішин

Дехто з українців не міг повірити, що пройде зовсім небагато часу і ці артисти різко мімікрують під певні обставини: вони швиденько виїжджають до росії та починають працювати зі своєю командою “Уєздний город”. Вони дають концерти та курсують на круїзному лайнері від Сочі до Єгипту та Туреччини. З їхніх сторінок у соцмережах зникли ті самі пости про Україну. Але й це ще не все. Писаренко дав інтерв’ю російському виданню “Стар Хіт”, в якому розповів, нібито у тому відео, знятому на початку вторгнення, українські спецслужби силою примусили артистів говорити на камеру такі речі. Насправді, говорить Писаренко, він дуже любить росію і ніколи навіть не замислювався звідти виїжджати.

Художній керівник “Дизеля” Єгор Крутоголов с початку виправдовував колег з якими працював більше ніж 15 років, вважав, що хлопці нікуди не поїдуть, залишаться працювати у шоу. Але його надії виявилися марними: “Їм є чого боятися. Вони з радянських часів звикли жити у страху від влади і їх це влаштовує”. Такого висновку дійшов їхній колишній керівник та товариш.

Популярне

Схожі статті

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.