Злата Огнєвіч висловилась про свою участь у “Холостячці” вдруге: “Не можу відкривати всіх таємниць”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч раніше брала участь у "Холостячці-2". Тепер знаменитість зізналась, чи готова вдруге взяти участь у популярному реаліті-шоу

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, свого часу стала головною героїнею проєкту “Холостячка-2”. На реаліті-шоу знаменитість змогла відкрити своє серце чоловікові, який став переможцем другого сезону. Артистка почала серйозні стосунки з Андрієм Задворним, але їм не судилось тривати довго. Через півтора місяця чоловік покинув зірку, зізнавшись, що більше її не кохає.

Артистка довго намагалась відійти від такого вчинку коханого чоловіка та врешті впоралась з усіма випробуваннями. Нині Злата Огнєвіч – самотня, а тому її шанувальники особливо гостро звертають увагу на питання особистого життя свого кумира. Так, наприклад, нещодавно підписники артистки в соціальній мережі Інстаграм поцікавились у неї, чи ризикнула б вона знову піти на “Холостячку”. Зірка дала чесну відповідь.

Злата Огнєвіч висловилась про свою участь у проєкті Холостячка вдруге
Злата Огнєвіч висловилась про свою участь у проєкті Холостячка вдруге

Знаменита українська співачка відповіла на запитання шанувальників доволі загадково. Артистка зазначила, що не має права розкривати всіх деталей, але вона б не наважилась на другу участь у реаліті, навіть якби могла. Злата Огнєвіч заявила, що впевнена: такі емоції у житті можна пережити лише один раз.

“Не можу відкривати всіх таємниць, але якби це й було можливо: я би вдруге не пішла”, – пояснила свою позицію шанувальникам відома українська співачка Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч зізналась, чи пішла б на Холостячку-3
Злата Огнєвіч зізналась, чи пішла б на Холостячку-3

Нагадаємо, що головною героїнею першого сезону реаліті-шоу стала відома українська актриса Ксенія Мішина. Знаменитість дещо довше будувала стосунки з переможцем проєкту Олександром Еллертом, але врешті їхній союз також розпався. За словами Ксенії Мішиної, їй просто набридло постійно терпіти емоційні гойдалки. Хай там як, але чимало фанатів і досі сподіваються, що зіркова пара може возз’єднатись.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.