Перемогу наближаємо разом і хто як може: Горбунов, Пономарьов, Хома знову збирають на благочинність концертами

"Наші красені музичних магістралей"- так поетично дехто у соцмережах називає трійку артистів: Юрія Горбунова, Олександра Пономарьова та Михайла Хому. Чим же заслужили хлопці на такі схвальні відгуки?

Річ у тім, що вже не вперше за останній рік Горбунов, Пономарьов та Хома об’єдналися у єдину команду за для того, щоб відправитися у концертний тур містами України. Ціль таких поїздок одна — зібрати гроші на допомогу армії та людям, які потерпають від подій, що кояться в країні.

У концертах, які проводять артисти, виконуються як улюблені пісні, так і прем’єри. Але одними концертами співаки не обмежуються. Хлопці придумали проводити благодійні аукціони, у лотах яких унікальні витвори від українських митців та зірок.

Таку благодійну вечірку нещодавно провели у Харкові. Всього було виставлено 18 лотів. Найдорожчим став герб міста “Незламний Харків”, зроблений з уламків всього, чим руйнували місто. Серед інших лотів продали також ракетку знаменитої тенісистки харків’янки Еліни Світоліної, картину дівчинки-переселенки та інші.

У своєму Instagram Юрій Горбунов завжди звітує про цю діяльність. Так у Харкові було зібрано 103 тисячі доларів завдяки щедрості та небайдужості заможних харків’ян.

Артисти й далі продовжують свою благочинну  мандрівку, а ми будемо чекати від них нових звітів.

До речі, з’явилася цікава світлина на сторінці Олександра Пономарьова в Instagram. Олександр пише, що на цій фотографії захисник острова Зміїний Роман Грибов, той самий, якому належить крилата фраза про руський військовий корабель.”Наш хлопець!”,- пише Пономарьов.

Загалом читачі дуже схвально відгукуються стосовно діяльності артистів, пишуть: “Супер тріо”, “Файні хлопці. Кожен зі своїм індівідуальним талантом”, “Благодій на справа наближає перемогу”. Але є й такі, що запитують у хлопців, чомуж вони все ж таки не на фронті.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.