Лілія Ребрик різко звернулась до підписників після хизування відпочинком: “Не рахуйте чужих грошей”

Відома українська актриса й телеведуча Лілія Ребрик відповіла на критику шанувальників у мережі. Знаменитість наголосила, що рахувати чужі гроші – некоректно

Лілія Ребрик давно прославилась в Україні. Раніше знаменитість працювала на телеканалі “Україна”, втім після його закриття перейшла на посаду до іншого медіа. Нині зірка працює на “Домі”, а також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Останній нерідко стає причиною для виникнення скандалів. Так, наприклад, нещодавно актриса показала кадри з веселого відпочинку з донькою, втім таку публікацію оцінили не всі підписники зірки.

На своїй сторінці в соцмережі Лілія Ребрик показала кадри з відпочинку в Туреччині. Туди знаменитість вирушила зі своїми батьками та дітьми – доньками Діаною та Поліною. Знаменитість вирішила показати, як весело проводить час із рідними. Зірка опублікувала сонячні фотографії, що були зроблені на пляжі та біля басейну.

Підписники Лілії Ребрик такого рішення не оцінили та поспішили написати про це у коментарях. Під новою публікацією відомої української актриси можна було побачити велику кількість хейту – користувачі мережі зауважили, що необов’язково хизуватись відпочинком, поки більша частина українців переживає велике горе. Ребрик мовчати у відповідь на критику не стала.

Лілія Ребрик показала кадри з відпочинку в Туреччині та нарвалась на критику
Лілія Ребрик показала кадри з відпочинку в Туреччині та нарвалась на критику

Знаменитість відповіла підписникам, які її розкритикували, та порадила припинити рахувати чужі гроші та судити лише за тим, що виставляється на показ. Лілія Ребрик зазначила, що неможливо знати напевне, що ховається за веселим сміхом. Актриса зазначила, що її недоброзичливцям краще продовжувати жити своє життя, а не намагатись виправити її.

“Не рахуйте чужих грошей, не засуджуйте і не думайте про чуже життя: ви ніколи не знаєте, що дійсно ховається за веселим сміхом. Живіть своє життя. Ловіть момент. Бо життя занадто тендітне і ніхто не знає, чи буде завтра”, – висловила свою думку на особистій сторінці в Інстаграмі Лілія Ребрик.

Популярне

Схожі статті

“Я став батьком”: Волошин після розлучення з Трінчер обзавівся нащадком. Фоловери почали “розслідування”

Олександр Волошин приголомшив публіку новиною про те, що втретє став батьком. З нагоди цієї події блогер опублікував цікаві кадри у своєму фотоблозі.

Тіна Кароль подала знак, що завершує кар’єру співачки: зірка натякнула, якій справі тепер присвятить себе

Останнім часом набирає обертів новий проєкт Тіни Кароль, яким поп-діва захопилась настільки, що її сольна кар'єра опинилась на другому плані.

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.