Ольга Сумська публічно зізналася в коханні Борисюку: як зіркова пара зберегла почуття після 27 років шлюбу

Відома українська акторка Ольга Сумська зворушливо привітала свого чоловіка Віталія Борисюка з ювілеєм і зізналася йому в коханні. Чоловіку виповнилося 60 років.

18 липня відомий український актор театру і кіно святкував свій 60-й день народження. В цей день чоловік приймав вітання від рідних, близьких, друзів та колег. Привітала чоловіка і акторка Ольга Сумська. Жінка зробила допис у своєму Інстаграм-блозі, опублікувавши фото з іменинником, і написала теплі слова привітання.

З ювілеєм, коханий. Вічно молодий і найрідніший. Люблю

, – написала акторка.

Користувачі Мережі долучилися до привітань у коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “З іменинником Вас Ольго! Нехай все що бажається – здійснюється! Разом до перемоги з Україною в серці!”;
  • “Вітання родині! Будьте здоровими та щасливими “;
  • “Вітаємо Ювіляра! Здоров’я, мир, любові. Ви неймовірні! Пишаємося,що ми Українці! Ольга, Ви з чоловіком цвіт нашої країни!”.

Варто відзначити, що Ольгу Сумську та Віталія Борисюка називають однією з найміцніших сімей українського шоу-бізнесу. В цьому році пара відсвяткувала 27-му річницю подружнього життя. Сама Сумська зізнається, що шлюб з Віталієм не завжди був безхмарним. Навіть був період, коли подружжя було на межі розлучення.

Ольга Сумська показала Борисюка після репетиції
Ольга Сумська публічно зізналася в коханні Борисюку

В одному з інтерв’ю Сумська зізналася, що у її шлюбі були зради: як з її сторони, так і зі сторони Віталія. Саме це колись ледь не стало причиною розлучення. Та зіркове подружжя пройшли цей складний період і вирішили залишитися разом.

На 25 річницю весілля, у 2021 році, Ольга Сумська знову одягла весільну сукню, а Борисюк – весільний костюм. Подружжя вирішили відсвяткувати свою річницю, зігравши ще одне весілля. Ольга і Віталій обновили свої подружні клятви і влаштували розкішний банкет. На святі було багато людей: друзі, колеги, родичі і звісно їхні діти.

Нагадаємо, у Сумської і Борисюка є спільна донька Ганна, їй зараз 21 рік. Також подружжя у шлюбі виховували старшу доньку Ольги від першого шлюбу Антоніну Паперну.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.