“Схожа на Лободу”: Леся Нікітюк прокоментувала всі свої пластичні операції і зізналася, що змінить наступним

35-річна українська телеведуча Леся Нікітюк неодноразово стикалася зі звинуваченнями щодо натуральності її краси. Жінка вирішила розповісти, чи дійсно вона робила пластичні операції.

Леся Нікітюк – відома українська телеведуча, яка полюбилася публіці не лише своїм талантом, а й неймовірним почуттям гумору. Вперше Лесю публіка побачила на комедійному шоу “Розсміши коміка”. Туди вона прийшла разом зі своєю подругою і підкорила не лише суддів, а й глядачів. Після того Леся з легкістю пройшла кастинг на тревел-шоу “Орел і Решка”, а згодом стала однією з головних ведучих “Нового каналу”.

Від початку кар’єри Леся Нікітюк дуже сильно змінилася. З самого початку ведуча була звичайною провінційкою, мала зайву вагу, не вміла гарно одягатися та фарбуватися.

Як виглядала Леся Нікітюк на початку кар’єри

Та згодом Леся Іванівна попрацювала зі стилістами, схудла і змінилася до невпізнання. Зі звичайної провінційки Нікітюк перетворилася у справжню карколомну красуню.

Леся Нікітюк прокоментувала всі свої пластичні операції і зізналася, що змінить наступним

Та публіка вважає, що те, як зараз виглядає Леся – це не лише заслуга стилістів і перукарів, а й пластичних хірургів. Хейтери регулярно звинувачують телеведучу у пластичних операціях.

Нещодавно Нікітюк вирішила відповісти на ці звинувачення у себе в Інстаграм-блозі. Телеведуча зробила це у звичній для себе манері – пожартувала

Всі дуже переживають, що з губами я зробила. Ось, мама привезла бджоли. Кожен ранок буду садити 2 на верхню, 2 на нижню і так буду ходити.

До речі, мама Кет приїхала в Київ підтримати мене, бо я йду на чергову пластику. Цього разу я буду робити мізинці на ногах. Бо вже все інше я зробила.

Вже похожа на Лободу.. На кого я тільки не похожа стала.

, – пожартувала Нікітюк.

Леся Нікітюк прокоментувала всі свої пластичні операції і зізналася, що змінить наступним

Незважаючи на догадки всіх прихильників, Леся Нікітюк запевняє, що насправді ніяких пластичних операцій вона не робила. А зовнішність її змінилася завдяки схудненню і правильному макіяжу.

До слова, нещодавно телеведуча розповіла про свій раціон харчування, який допомагає їй тримати себе у формі. Так, Нікітюк вже 8 років не їсть червоного м’яса, а в основі її раціону – птиця, риба, овочі, салати та фрукти.