Алла Пугачова зізналася, чому вийшла заміж за молодшого на 27 років Максима Галкіна: причина вас здивує

Відомі артисти Алла Пугачова і Максим Галкін вже більше 20 років разом. Пару широко обговорює публіка, одні ними захоплюються, інші - заздрять сімейній ідилії.

Максим Галкін з’явився в житті Алли Пугачової у 2001 році, коли вона ще була заміжня за Філіпом Кіркоровим, хоча фактично на той час пара вже не жила разом і була на межі розлучення. Незважаючи на те, що Максим молодший від Алли на цілих 27 років, хз вабило один до одного.

Спочатку бажання спілкуватися частіше вони заповнювали співпрацею, разом виступаючи і записуючі нові пісні, однак почуття вирвалися назовні і були такими сильними, що їм було байдуже на критику оточуючих.

 

Алла Пугачова святкує своє день народження
Алла Пугачова зізналася, чому вийшла заміж за Максима Галкіна

Максим Галкін і Алла Пугачова офіційно одружилися 23 грудня 2011 року. 18 листопада 2017 року вони обвінчалися в церкві, вже виховуючи на той момент двох спільних дітей. Багато хто не розумів, що успішна, відома і надзвичайна Примадонна знайшла в коміку, якому трохи більше за 30.

Лише через роки Алла Борисівна розкрила таємницю, чому обрала саме Максима, з яким щаслива вже стільки років. Причина виявилась банально проста. В інтерв’ю Олегу Меньшикову Пугачова зізналася, що погодилася вп’яте вийти заміж за Галкіна тому, що він обіцяв їй життя без скандалів, зрад та непотрібних пристрастей:

Я спитала: “Я можу спокійно старіти з тобою?” Якби ви бачили ці серйозні очі… Вони й так шалені, а тут… Макс сказав: “Звичайно. Не бійся нічого!” І все

Алла Пугачова зізналася, чому вийшла заміж за Максима Галкіна
Алла Пугачова зізналася, чому вийшла заміж за Максима Галкіна

Галкін зміг подарувати спокійну старість Примадонні. Всі ці роки зіркове подружжя доводить, що їм дійсно вдалося побудувати міцну родину, незважаючи на купу чуток про розлучення, зради.

З 2022 року пара Алли Пугачової і Максима Галкіна більше не живе в росії. Зірки емігрували в Ізраїль, висловивши підтримку Україні і не маючи бажання асоціюватись з державою, яка несе за собою одні руйнування і біль.

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.