Хотіла, але не дали. Ось чому Мер’єм Узерлі не повернули в серіал “Величне століття” на роль Хюррем Султан

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі свого часу завоювала шалену популярність завдяки зніманнях у серіалі "Величне століття". В один момент зірка залишили телепроєкт з невідомої раніше причини

Мер’єм Узерлі, відома турецька актриса, здобула неймовірну популярність ще до початку знімання в серіалі “Величне століття”, втім саме він приніс їй всесвітнє визнання. Довго знаменитість красувалась на телеекранах у ролі Хюррем Султан, але в один момент пішла з проєкту та довго приховувала реальні причини.

Пізніше в одному з інтерв’ю знаменитість нарешті розкрила всі карти та розповіла, чому покинула знімання “Величного століття”. За словами Мер’єм Узерлі, вона не змогла витримати постійного напруження та стресу на знімальному майданчику, тому вирішила потурбуватись про власне ментальне здоров’я та покинути роботу.

Чому Мер'єм Узерлі пішла з серіалу Величне століття
Чому Мер’єм Узерлі пішла з серіалу Величне століття

Тоді Мер’єм Узерлі також розповіла, що героїня, яку вона зіграла на телеекранах, забирала в неї занадто багато внутрішньої енергії, тому вона не змогла і далі продовжувати перевтілюватись у неї. Тоді знаменитість кинула все та переїхала жити до Берліну, Німеччини – до рідної країни своєї матері та до місця, де провела своє дитинство та юність.

За словами зірки, у неї почалася особистісна криза через постійну зайнятість на роботі. Мер’єм почувалася заручницею знімального процесу і більше не могла з цим миритися.

У мережі назвали причину, чому Мер'єм Узерлі покинула знімальний майданчик серіалу
У мережі назвали причину, чому Мер’єм Узерлі покинула знімальний майданчик серіалу

Крім того, у мережі гуляє ще й інша версія стосовно того, що відбулось. Попри зізнання Мер’єм Узерлі в тому, що вона не витримала нервового напруження постійної роботи, інсайдери говорили про інше. Так, за інформацією деяких медіа з посиланнями на джерела у знімальній групі, турецька актриса була обурена тим фактом, що її колега, який зіграв Сулеймана, отримував набагато більший гонорар. Вона вирішила поставити продюсеру Тимуру Савджі ультиматум: або він підвищує її заробіток, або вона залишає “Величне століття”. Вибір виявився не на користь Мер’єм Узерлі.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.