“В моє життя прийшли зміни”: Альона Альона розповіла, чому перестала їсти м’ясо та чи це щось змінило

Хто з нас не намагався "почати життя заново", позбавитися поганих звичок, не вживати шкідливі, але такі смачні продукти як цукор та м'ясо. Цікаво, у багатьох вийшло? І все ж таки є люди, які поставлять перед собою ціль та йдуть до неї не звертаючи. Ось вам приклад.

Українську реперку Альону Альону давно полюбили вітчизняні слухачі не тільки за її талант, але й за харизму, за те, що не комплексує з приводу своєї статури, а навпаки, навіть, іронізує, подвоївши своє ім’я, на приклад.

Але, як би хто толерантно не відносився до цього, не можна заперечувати той факт, що людям з великою вагою жити досить не просто.

От і Альона зізнається, що вже давно жила без жовчного міхура, а проблеми із травленням залишалися, постійні бронхіти, залежність від боржомі та мезиму.

Скільки разів за 4 роки співачка намагалася позбутися шкідливих звичок, скільки було зльотів та падінь, знає тільки вона: всі спроби виявилися марними.

Ре
Реперка Альона Альона

Та все змінилося через пів року після масштабного вторгнення. Хоча у творчій команді Альони були люди, які проповідували веганство, сама Альона могла лише інколи та на нетривалий час відмовити собі, на приклад, у м’ясних стравах. Так, за словами реперки, їй імпонують не тільки стиль їхнього життя, а і їхня духовність та філософія. З усім тим прийняти все це остаточно Альона не могла.

То що ж змінилося в Альони рік назад?

А річ у тім, що в її житті з’явилися нові люди, які знайшли доводи, проти яких дівчина не встояла. Якщо коротко, то суть їх у тому, що людині для того, щоб щось зробити з собою зовсім не потрібна компанія, не треба рівнятися ні на кого та перекладати відповідальність з себе за невдачі. Треба просто прийняти рішення й виконувати їх, взявши собі як девіз: “Можеш. Бери й роби!”

Альона зараз вважає, що тоді світ почав допомагати їй, пославши таких цілеспрямованих та світлих людей, які ніби очі розкрили їй.

В результаті все в неї вийшло: відмовившись від паління та м’ясоїдства її самопочуття значно покращилось, вона відкрила для себе світ нових ароматів та страв.

Поціновувачі її таланту у захваті від такого вчинку співачки. Вони вважають це сильним й дуже важливим кроком до власного здоров’я та бажають Альоні не зупинятися на досягнутому, а, як мінімум, зректися ще й цукру.

Популярне

Схожі статті

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.