Кондратюк обурився виділенню 33 мільйонів на комедію для Горбунова: Юра не дослухався до мудрої поради колеги

Про наміри зняти в Україні 24-серійну комедію про двох харківських айтішників, які тікаючи від війни, застрягли в центрі країни на обійсті фермера й почали займатися зовсім незвичною для них справою, першим сповістив продюсер Ігор Кондратюк.

Про наміри зняти в Україні 24-серійну комедію про двох харківських айтішників, які тікаючи від війни, застрягли в центрі країни на обійсті фермера й почали займатися зовсім незвичною для них справою, першим сповістив продюсер Ігор Кондратюк.

Ігор Кондратюк обурився зніманням серіалу за державний кошт

З’ясувалося, що серіал збираються знімати за державні кошти. На сітком виділено 33 млн гривень із держбюджету. Пан Ігор звернувся до колеги з закликом відмовитися від знімання, а ці гроші краще спрямувати на дрони, яких конче бракує ЗСУ. У ролику автор порівнює збори фонду Сергія Притули на потреби спецпризначенців і договір на створення студією Юрія Горбунова серіалу “СМТ Інгулець”.

На думку продюсера, барабанами й серіалами війну виграти неможливо. Якщо зараз щось і можна знімати, то виключно документальні фільми. А подібні комедії перетворять відчайдушну волонтерську націю на націю, що сповідує принцип: моя хата скраю.

Керівник студії “Прототип Продакшн” Юрій Горбунов не забарився з відповіддю, заявивши, що його компанія здобула чесну перемогу в мистецькому конкурсі й розважальне кіно він таки зніме. На думку чоловіка Каті Осадчої, український контент і гумор зараз конче потрібні, щоб протистояти ворогу на інформаційному фронті.

Олександр Поворознюк відхрестився від серіалу

Прототип головного героя комедійного серіалу теж викликав неоднозначну реакцію українців. Дорогою на Львів юнаки опиняються в смт Інгулець, де всім заправляє фермер Олексій Паровоз на прізвисько Батя. Це явний натяк на скандально відомого Олександра Поворознюка, автора мему “Їб…ш їх, Вова”. Постать доволі неоднозначна і суперечлива. Щоправда, сам винуватець скандалу відхрестився від причетності до драмеді, хоча й справді очолює футбольний клуб “Інгулець”.

Популярне

Схожі статті

Павло Зібров зустрівся з Іриною Білик і зізнався у почуттях до жінки: як на це реагує його дружина Марина?

Нещодавно у мережі з'явилася фотографія відомого співака Павла Зіброва разом із красивою та талановитою Іриною Білик. Ця світлина викликала зацікавлення щодо їхнього давнього дружнього зв'язку.

Коли готую рис так, а до нього додаю запечену курочку, мої їдоки біжать за стіл наввипередки: кращий рецепт

Якщо вам настільки набридли традиційні способи приготування курки, то цей рецепт стане для вас справжнім відкриттям: неймовірний рецепт курочки, запеченої у духовці з розсипчастим рисом.

Ротару показала архівне фото своїх батьків: юна Софія між мамою й татом — назавжди найрідніші та найближчі

Софія Ротару завжди вражає своїх шанувальників не лише талантом, а й глибокою людяністю. Її зворушливі фотографії разом із батьками служать своєрідним нагадуванням про важливість родинних цінностей.