Потап, Осадча і Ребрик за, а Кондратюк і Дімопулос проти: реакція на ідею Горбунова з серіалом за 33 мільйона

Скандал зі зйомками серіалу за 33 мільйона гривень Юрієм Горбуновим набирає обертів. Зірки українського шоу-бізнесу по-різному реагують на цю ідею.

Нещодавно в Мережі розгорівся скандал з комедійним серіалом, на який з державного бюджету України виділили 33 мільйона гривень, а займатися цим буде телеведучий, актор і продюсер Юрій Горбунов. Публіка не підтримала цю ідею, вважаючи її абсолютно недоречною для країни під час повномасштабної війни, коли на амуніцію і техніку захисникам люди збирають кошти у благодійні фонди.

Юрій Горбунов не згоден з тим, що розвиток культури зараз не на часі та відмітив, що його компанія “Прототип Продакшн” здобула чесну перемогу в мистецькому конкурсі і він вважає, що зняти серіал потрібно для того, щоб протистояти росіянам на інформаційному фронті.

Реакція зірок на скандальну ідею Горбунова з серіалом за 33 мільйона гривень

Продюсер Ігор Кондратюк першим підняв цю тему в публічному просторі та розкритикував її вщент, вважаючи, що державні кошти треба спрямувати на закупівлі дронів, яких зараз дуже бракує ЗСУ.

Санта Дімопулос також обурена і в коментарях звернулася до Горбунова:

“Конкурували з росіянами”… Під час війни двічі рівнятися на країну агресора це “сильно” (дешева і низька маніпуляція)… А збирати мільйони гривень під час війни на зйомку комедії, коли люди скидаються по гривні, щоб допомогти хлопцям на передовій, людям, які залишилися без житла – це взагалі новий рівень цинізму. Заробляти на війні, переслідувати свої інтереси під час війни – це позор. І ваш, і вашої дружини, яка так любить засуджувати і цькувати інших

Кондратюк і Діпомулос висловилися проти серіалу Горбунова за 33 мільйона, а Потап і Осадча підтримали
Кондратюк і Дімопулос висловилися проти серіалу Горбунова за 33 мільйона, а Потап і Осадча підтримали

Кум, друг та сусід Юрія Горбунова Олексій Потапенко навпаки підтримав зірку і прямо про це заявив у коментарях.

Зіркова дружина продюсера Катя Осадча, актриса Лілія Ребрик, Дзідзьо, Сергій Бабкін, Андрій Дикий також підтримали Горбунова своїм лайком.

Кондратюк і Діпомулос висловилися проти серіалу Горбунова за 33 мільйона, а Потап і Осадча підтримали
Кондратюк і Дімопулос висловилися проти серіалу Горбунова за 33 мільйона, а Потап і Осадча підтримали

Президент Володимир Зеленський також відреагував на скандал навколо серіалу за 33 мільйона і наказав шукати можливості для знімань поза бюджетом, а також попросив розглянути заміну діючого міністра культури.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.