Монатік зізнався, чи планує його дружина з дітьми повертатись в Україну: “Ми з самого початку так і планували”

Відомий український музикант і шоумен Дмитро Монатік висловився про повернення своєї дружини з дітьми з-за кордону додому. Знаменитість зізнався, чи планують вони взагалі повертатись в Україну

Дмитро Монатік, відомий український музикант, який називає себе мультиартистом, давно здобув популярність серед своїх шанувальників. Знаменитість навіть у часи повномасштабної війни продовжує свою професійну діяльність. Як і багато українців, дружина Монатіка прийняла рішення залишатись з їхніми дітьми за кордоном – саме там зіркова родина дізналась про початок великої війни в рідній країні.

У новому інтерв’ю для Слави Дьоміна артист вперше висловився про перебування дружини з дітьми за кордоном і зізнався, чи планує вона повертатись додому. Дмитро Монатік розповів, що нині його кохана з їхніми синами Данилом і Платоном мешкають в Англії, де зіркові нащадки відвідують місцеву школу. Втім, родина прийняла рішення возз’єднатись – вже зовсім скоро дружина артиста повернеться до України.

Знаменитість розповів Славі Дьоміну, що він давно мріяв про те, щоб його діти навчались в українській школі, а дружина була поруч. За словами Дмитра Монатіка, це рішення далось йому з дружиною дуже важко. З одного боку вони хочуть забезпечити своїх дітей максимальною безпекою, з іншого боку вони давно пообіцяли самі собі, що завжди та попри все залишатимуться разом.

Дружина Дмитра Монатіка з їхніми спільними дітьми наразі перебуває за кордоном
Дружина Дмитра Монатіка з їхніми спільними дітьми наразі перебуває за кордоном

Крім того, у новому інтерв’ю знаменитість висловився і про те, де вони з родиною збираються мешкати після повернення дружини з дітьми. Дмитро Монатік нині перебуває в їхньому заміському будинку, а ось коли його кохана з синами повернуться додому, то всі точно переїдуть жити до квартири. За словами артиста, він не хоче, аби діти витрачали зайвий час, аби дістатись до школи.

Подбали Монатік і його дружина про безпеку родини. Знаменитість розповів про домовленість із дружиною. Артист повідомив, що вони з коханою та синами вирішили спускатись у підземний паркінг щоразу, коли у столиці лунатиме сигнал повітряної тривоги.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".