Alyona Alyona розсекретила свого нового бойфренда: він змусив її відмовитись від м’яса та шкідливих звичок

Відома українська реперка Alyona Alyona вперше розповіла про свого нового бойфренда та прокоментувала своє особисте життя загалом. Про що мовчала зірка?

Alyona Alyona давно здобула шалену популярність в Україні. Знаменитість прославилась нестандартною, але якісною та цікавою професійною діяльністю. Як і заведено, після того, як зірка стала популярною, у шанувальників з’явилась невимовно велика цікавість до особистого життя реперки. Ще на початку цього року знаменитість натякала, що її серце не вільне, а тепер підтвердила здогадки багатьох фанів.

Відома українська реперка розповідала, що закохана, втім не розкривала подробиць. Тепер, схоже, Alyona Alyona вирішила, що час розкривати всі секрети. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм артистка поділилась новою Stories, в якій і розсекретила особистість коханого. Зірка опублікувала кадри, на яких допомагає йому чистити вишні.

Крім того, раніше на своєму акаунті в Тік-Тоці Alyona Alyona опублікувала відео з останнього тренду. За задумом, люди публікують своє дитяче фото та  ніби озвучують думки себе з минулого – “Хто ж буде моїм хлопцем або дівчиною у майбутньому”. Наступним кадром потрібно показати свого реального партнера. Саме у цьому відео зірка вперше розсекретила свого обранця. Ним виявився діджей VovKING.

Alyona Alyona розсекретила свої стосунки з відомим діджеєм та прокоментувала особисте життя

Слід зазначити, що стосунки з бойфрендом пішли знаменитій реперці на користь, адже її коханий надихнув її на глобальні зміни. В одному з дописів на своїй сторінці в Інстаграмі Alyona Alyona розповіла, що відмовилась від шкідливих звичок завдяки бойфренду. За словами артистки, вона кинула палити та припинила їсти м’ясо.

Alyona Alyona розповідала, що бойфренд допоміг їй усвідомити, що за своє здоров’я кожна людина несе відповідальність, а тому припинити мучити себе та організм згубними діями – рішення, на яке здатен кожен. Артистка повірила в себе, заручилась підтримкою та досягла неабиякого успіху. Наразі Alyona Alyona не палить вже цілий рік.