Олю Фреймут помітили у Львові, а Потапа – в Одесі: чому повернулися і чи надовго затримаються в Україні

Чимало хейту виливається на голови тих знаменитостей, які в тяжку для країни мить мовчки зібрали валізи й накивали п'ятами, залишивши шанувальників бодай без слів підтримки. Та час іде, зірки вирішують повернутися на українські терени. Чи готові фани пробачити своїм кумирам?

Чимало хейту виливається на голови тих знаменитостей, які в тяжку для країни мить мовчки зібрали валізи й накивали п’ятами, залишивши шанувальників бодай без слів підтримки. Та час іде, зірки вирішують повернутися на українські терени. Чи готові фани пробачити своїм кумирам?

Ольга Фреймут

Як відомо, ведуча з перших днів повномасштабної війни перебувала з родиною в Лондоні. Нині вона чомусь вирішила, що небезпека минула, й приїхала на батьківщину. Щоправда, лише у Львів. І навіть дітей Валерія та Євдокію прихопила з собою.

Фреймут анонсувала сьогодні ввечері зустріч із шанувальниками, яким готова прочитати лекцію “Манери під час війни. Доброта як зброя”. Подібна поведінка жінки, яка жодного дня не сиділа у бомбосховищі, надзвичайно розлютила українців.

Ольгя Фреймут повернулася з дітьми

У коментах підписники нагадали лекторці, що за півтора року війни люди самі розібралися, як їм поводитися. А їй, яка не пережила цих подій на власному досвіді, просто неетично давати якісь поради. Чи знайдуться охочі вивчати “воєнний етикет”, побачимо згодом.

Потап

Ще один зірковий біженець об’явився раптово в Одесі. Олексій Потапенко виклав у Інстаграм світлину, де він стоїть посеред одеської вулиці й “спілкується” з місцевим котом. Потап висловив впевненість, що тварина не злякалася нічних вибухів, а навпаки переповнилася “бойовою енергетикою”.

Фани репера виявилися більш великодушними, аніж у Фреймут. Негативних коментів під цим постом зустрічається дуже мало. Натомість люди наставили сердечок, розчулившись котячо-потапською ідилією. Дехто цікавився, чи даватиме Потап концерт в Одесі. Інші сварили Дашу Астаф’єву за її не лестиві слова у бік музиканта. Одним словом, концертну діяльність артист може сміливо продовжувати. Звісно, без пісні про волонтерку, але з “Тому, що я Україна”.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.